bİrİ Awatarinizi Çalsa Ne Yaparsiniz...
$owaLyé Kayıtlı Üye 1 Ocak 2007 #4 Değer verdiğim kİşi İse Birşey Diyemem Ama qıCıK biriSi İsE herşey deişir
S SİBEL_1 Bayan Üye 5 May 2007 #10 hayırlı uğurlu olsun sanki o resimi çalman çokta umrumdaydı derimm
LîNKîN_PâRk Kayıtlı Üye 5 May 2007 #11 DuDu' Alıntı: Beni kiskaniyo derim güler gecerim Genişletmek için tıkla ... eğer kız arkadasımın resmini çalarsa... herhalde küfüre boğarım... ama kız arkadasım ve ailem haricinde bişey demem
DuDu' Alıntı: Beni kiskaniyo derim güler gecerim Genişletmek için tıkla ... eğer kız arkadasımın resmini çalarsa... herhalde küfüre boğarım... ama kız arkadasım ve ailem haricinde bişey demem
m3rv3 Bayan Üye 5 May 2007 #13 ben benim resmimi çalmadığında kızmam zaten ama çaldığı resim benimse işte o zaman kötü
suskun Kayıtlı Üye 7 May 2007 #14 ya çaldığı resme bağlı eğer sıradan bişise istesin ben kendim de yollarım ama kişisel bi resimse tabi ki çok kızarım
ya çaldığı resme bağlı eğer sıradan bişise istesin ben kendim de yollarım ama kişisel bi resimse tabi ki çok kızarım
I I_she Bayan Üye 7 May 2007 #15 benim başıma geldii acayip sinirlendimm ve çok kızdımmm silmesini istedimm sildimi bilmiorum
spirit Bayan Üye 12 May 2007 #16 duruma baglı özelimse öldürürümmmm normal sıradan bi awtarsa kendim yollarım
A antalya07 Kayıtlı Üye 6 Tem 2007 #17 HİİİİİİİİİÇ DURUMA BAĞLI DİİL (BENİM İÇİN TABİ) GİDERİM AAZ YÜZDEN ESER BIrAKMAM ARKADAŞIN DEDİİ GİBİ KAFASINI SIKARIM!:115: :42: :62::136:
HİİİİİİİİİÇ DURUMA BAĞLI DİİL (BENİM İÇİN TABİ) GİDERİM AAZ YÜZDEN ESER BIrAKMAM ARKADAŞIN DEDİİ GİBİ KAFASINI SIKARIM!:115: :42: :62::136:
RaiNingBlooD Banned 6 Tem 2007 #18 Gider bi kafa atarım arkadaşlar bunlar işin espiriside çok istiyorsa çalabilir