Bird Box - 2018

mortal00

Kayıtlı Üye
MV5BMjAzMTI1MjMyN15BMl5BanBnXkFtZTgwNzU5MTE2NjM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg

Yönetmen: Susanne Bier
Senaryo: Eric Heisserer, Josh Malerman (Roman)
Oyuncular: Sandra Bullock, Vivien Lyra Blair, Julian Edwards, Trevante Rhodes, John Malkovich, Sarah Paulson, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Machine Gun Kelly, BD Wong, Pruitt Taylor Vince, Parminder Nagra
Ülke: ABD,
Tür: Dram, Gerilim, Bilim-Kurgu
IMDb: 6,8
Metascore: 52
Vizyon Tarihi: 21 Aralık 2018
Süre: 124 Dakika

Görünmeyen uğursuz bir varlığın toplumun büyük kısmını intihara sürüklemesinden 5 sene sonra, hayatta kalan bir kadın ve 2 çocuğu güvenli bir yere ulaşmaya çabalar.

Tek kelimeyle müthişti. İzlerken gerçekten gerildiğimi hissettim. Oyunculuklar da şahaneydi, bilhassa Sandra Bullock. Ben çok sevdim.

---> Cevap: Bird Box - 2018

Tek kelimeyle müthişti. İzlerken gerçekten gerildiğimi hissettim. Oyunculuklar da şahaneydi, bilhassa Sandra Bullock. Ben çok sevdim.

Ben çok beğenemedim. Çok güzel olabilecek bir konuyu kötü işlemişler gibi geldi bana. Ayrıca çok fazla göze batan mantık hataları var gibiydi. Bu uyarlandığı romandan kaynaklı da olabilir.

Sandra Bullock'un oyunculuğu ve gerilim konusunda katılıyorum.

Yönetmen güzel bir tarzda izlemiş filmi ama kurgulayanlar ne yazık ki biraz vasatmış. Netflix'in en iyi filmlerinden.
Geriliyorsun, yer yer endişeleniyorsun ama bişeyler eksik gibi gelmedi değil. Ama genel olarak beğendim. Netflix filmleri için çıta biraz daha yükseldi. Güzeldi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri