Birbirine En Uygun Burçlar

leylmira

Bayan Üye
Koç
En uygun eş: Yay

Koç ile yay'ın yaşayacağı aşk masala benzer. İlgi alanları birbirine yakındır. İyi arkadaş ve müthiş sevgili olurlar

Uzak durun: Yengeç, Oğlak, Terazi

Boğa
En uygun eş: Yengeç

Aşkta temkinli davranırlar. Ancak birbirlerini buldukları zaman sergileyecekleri uyum inanılmazdır. Aynı değer yargılarına sahiptirler.

Uzak durun: Aslan, Kova, Akrep

İkizler
En uygun eş: Aslan

İki burcun arasındaki müthiş uyum hemen fark edilir. Kolay samimiyet kurarlar. Ufak sorunlar onların arasına giremez. Aşkları bir ömür boyu sürer.

Uzak durun: Koç, Terazi, Oğlak

Yengeç
En uygun eş: Başak

İlişkide güven arayan bu ikilinin evde vakit geçirmeyi sevmesi ve sevecenlikleri onları bir araya getirir. Birbirlerine sadık kalırlar.

Uzak durun: Koç, Terazi, Oğlak

Aslan
En uygun eş: Terazi

Tanışır tanışmaz kaynaşılar. Birbirlerinin dilinden çok iyi anlarlar. Bir elmanın iki yarısı gibi birbirlerini tamamlarlar.

Uzak durun: Akrep, Boğa, Kova

Başak
En uygun eş: Oğlak

Mantığa dayalı bir ilişki kurarlar. Huzurlu ve mutlu bir ilişkileri vardır. Birbirlerini rahatlatırlar.

Uzak durun: İkizler, Yay, Balık

Terazi
En uygun eş: Kova

Birlikte olmaları ikisinin de daha iyi yerlere gelmesini sağlar. İkisi de limitleri zorlamayı sever. Birlikteyken herşeyi başarabilirler.

Uzak durun: Yengeç, Oğlak, Koç

Akrep
En uygun eş: Balık

Buluşmalarının ilk anından itibaren yakınlık hissederler. Aralarındaki uyum tüm hayatlarını etkiler. Birbirlerine çok güvenirler.

Uzak durun: Boğa

Yay
En uygun eş: Koç

Birbirlerine çok benzerler. Aynı ilgi alanlarını paylaşırlar. İyi arkadaş ve sevgilidirler. Aralarında asla büyük sorun çıkmaz.

Uzak durun: Başak, Balık, İkizler

Oğlak
En uygun eş: Akrep

Aralarındaki ilişki güçlü bir temele sahiptir. İkisi de mutlu bir aile kurmayı amaçlar. Cinsel uyumları da çok iyidir.

Uzak durun: Koç, Terazi, Yengeç

Kova

İlişkileri herkezi imrendirir. Gerek eğlence, gerekse ilgi alanları konusunda birbirlerini gerçek anlamda tamamlarlar.

Uzak durun: Yengeç, Başak, Aslan

Balık
En uygun eş: Boğa

İlişkileri sakin ve güçlüdür. Birbirlerini tamamlarlar. Boğa, balık'ın hayallerini gerçekleştirir. Balık'da boğa'ya anlayış, sevgi ve ilgi verir. Uyumları ömür boyu sürer

Uzak durun: İkizler, Yay, Başak

Son düzenleme:
---> Birbirine En Uygun Burçlar

Oğlak

Aralarındaki ilişki güçlü bir temele sahiptir. İkisi de mutlu bir aile kurmayı amaçlar. Cinsel uyumları da çok iyidir.

Uzak durun: Koç Terazi Yengeç

Evlenirken hiç dikkat etmemiştim Burclara)

Oğlak

Uzak durun: Koç Terazi Yengeç

Evlenirken hiç dikkat etmemiştim Burclara)

zaten burclara dıkkat etseydın abla evde kalırdın muhtemeden xD

Daha once arastırmıstıum bu konu burcama uygun oglak dıordu burda farklı ılgınc.. Tesekkur ederımmm.

şöyle durup geriye doğru bakıyorum da;
anlaşamadığım bir burcun kadını pek olmadı..çok iyi anlaştıklarım da astrolojiye uymadı..yükselenime bakmak gerek belki,o da olmazsa alçalanıma,yine olmazsa burç haritamın sınırlarını yeniden çizmeli..

O değilde hiç bir Akreple tanışmadım sanırım

saf saf ) konuşma dogum günümü ilk kutlayandin...

Yigit akrep mesela Canım eş adayı olarak tanışmadım diyorsan onu bilemem de)

leylmira bak referansim da cok sevdigin guvendigin arkadaşın tavsiyede ediyor he ...

sizede bir Tesekkürü hayaL hanım borc biliyorum hemen aklınıza benim gelmemden dolayi ...bi ara hatirlatiniz Teşekkürünüzü ediyim...

Akrep
En uygun eş: Balık

Buluşmalarının ilk anından itibaren yakınlık hissederler. Aralarındaki uyum tüm hayatlarını etkiler. Birbirlerine çok güvenirler.

Oğlak

Bana her ne kadar balığı önermiş olsada seninle olan sohbetlerimizde bana ayh cok sazanım yigit diyerek aslinda ilerki zamanda bir burcla bana balık bi eş önerisiyle karsilaştıgımda hemen senin gibi atlama rekoru kıran bir sazan oglak burclu hoş alımlı etkileyici bir bayanin aklima gelmesini düşünerek kendine sazanim dedigini simdi cok iyi anladim )))

Burcunun özelliği sanirim buda ilerisi için plan yapip uygulayıp istedigin sonucu almak ))

ama en azindan sana beni onerdigi ozelliklerin hepsi fazlasıyla mevcuttur o yönden bi sıkıntı yaşamayız seninle ))

Evet hepsi birer latife ...hayaL'in adımı bu sekilde zikredip leylmira'nın espiri anlayışına sıgınarak bu espiriyi yaptım...Teşekkürler...

leylmira bak referansim da cok sevdigin guvendigin arkadaşın tavsiyede ediyor he ...

sizede bir Tesekkürü hayaL hanım borc biliyorum hemen aklınıza benim gelmemden dolayi ...bi ara hatirlatiniz Teşekkürünüzü ediyim...

Evet hepsi birer latife ...hayaL'in adımı bu sekilde zikredip leylmira'nın espiri anlayışına sıgınarak bu espiriyi yaptım...Teşekkürler...

Bir ara ödersiniz borcunuzu, bilirim borcunuza sadıksınızdır..en iyi tanıdıgım akrep sen ve beyza...yoksa burclarla alakam pek yoktur bilirsiniz

İkizler
En uygun eş: Aslan

İki burcun arasındaki müthiş uyum hemen fark edilir. Kolay samimiyet kurarlar. Ufak sorunlar onların arasına giremez. Aşkları bir ömür boyu sürer.

Uzak durun: Koç Terazi Oğlak

Alakasız :s

Aslan bayanıyla bile anlaşamazken, bayı ile nasıl anlaşabilirim diye düşündüm birden :)

bu biraz tezat birsey degil mi? :) kova burcu bana uygun ama, benim burcum kovaya uygun degil :) nasil cozulecek bu problem? ben kova ile evlenirken, kova burcu olan esimde akrep burcu olan biriylemi evlenecek :) hahaha
benim burcum terazi erkek arkadasiminkide kova :) ben onunla anlasiiyorumda demekki o da baskasiyla anlasiyor. yani kisacasi, ben sana hayran sen cama tirman misali :)
Terazi
En uygun eş: Kova

Birlikte olmaları ikisinin de daha iyi yerlere gelmesini sağlar. İkisi de limitleri zorlamayı sever. Birlikteyken herşeyi başarabilirler.

Uzak durun: Yengeç Oğlak Koç
Kova

İlişkileri herkezi imrendirir. Gerek eğlence gerekse ilgi alanları konusunda birbirlerini gerçek anlamda tamamlarlar.

Uzak durun: Yengeç Başak Aslan

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri