Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri :D
DiReNiS Bayan Üye 16 Ağu 2010 #2 ---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri Şu okey masasına düşen inek bizim kasabada oldu... Ethem amcayı tanırım..Uzaktan da akrabam olur...Garibim aylarca topal gezdiydi D:
---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri Şu okey masasına düşen inek bizim kasabada oldu... Ethem amcayı tanırım..Uzaktan da akrabam olur...Garibim aylarca topal gezdiydi D:
R RaPizM^^ Bayan Üye 16 Ağu 2010 #3 ---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri xD gülermisin ağlarmısın öyle garip durum ki.. bunlar ancak Türkiyede olur zaten xD
---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri xD gülermisin ağlarmısın öyle garip durum ki.. bunlar ancak Türkiyede olur zaten xD
BravehearTs Kayıtlı Üye 16 Ağu 2010 #4 ---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri İLk manşeti daha öncede bi kaç kez görmüştüm ama hala komik geliyor
---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri İLk manşeti daha öncede bi kaç kez görmüştüm ama hala komik geliyor
R RaPizM^^ Bayan Üye 16 Ağu 2010 #7 ---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri evet bende cok güldüm ona xD bi tane daha var smdi buldm xD
---> Birbirinden İlginc Gazete Mansetleri evet bende cok güldüm ona xD bi tane daha var smdi buldm xD