HåRßïCoCµK
Kayıtlı Üye
Köklü sülale
Temel palavra atiyordu:Bizim sülale Yusuf peygambere kadar dayanir.Dursun itraz etti:Amma da attun.nerde ise sülalenin Nuh'un cemisine bindigunu söyleyeceksun !Yok canim,bizim kendi takamuz varmis.
Kulak
Temel. iki kulagin da yanik olarak doktora kosar:Ütü yapiyordum,telefon caldi. Telefon diye ütüyü kulöagima götürünce yandi der.Doktor öbür kulagin nasil yandi peki? diye sorar.onu da cankurtaran cagirirken yaktim !
Söförsüz Cideyi
Temel'le Cemal yillar önce Almanyanin Berlin sehrine gitmislerdi.Iki katli bir otobüse binip yola koyuldular.Az sonra Temel yukari kata cikti.Ama cikmasiyla inmesi bir oldu:Ula Cemal,dedi.Yukardaki otobüsün soförü yok! Kendi kendine cideyi otobüs da ! ...
MaHKeMe
Mahkemede hakim Temel´e soruyor:
-Kiminle evlisin?
Temel yanitliyor
-Bizum kariyla hakim bey
Hakim sinirleniyor
-E, herhalde, sen hic erkekle evlenen duydun mu?
-Duydum tabi, nasil duymadum?
-Kim?!?!?!
-Bizum kari...
Ad:
Temel gurbetteyken bir cocugu olur. Kendisine müjde verilir ama cocuga ad
bulamadiklari da söylenir. Temel gönderdigi mektupta kararini bildirir:
"Madem ad bulamayisunuz, penum adimu verun. Pundan sonra adsuz yasamaya
calisirum.
aMeLiYaT
Temel, Cemal ´e yolda rastlar:
- Pu halin ne, pi teri pi kemic kalmissin.
- Peyun ameliyatu oldum, yirmi cilo verdim.
- Uyy, sente o kadar peyun var miydu?
Temel palavra atiyordu:Bizim sülale Yusuf peygambere kadar dayanir.Dursun itraz etti:Amma da attun.nerde ise sülalenin Nuh'un cemisine bindigunu söyleyeceksun !Yok canim,bizim kendi takamuz varmis.
Kulak
Temel. iki kulagin da yanik olarak doktora kosar:Ütü yapiyordum,telefon caldi. Telefon diye ütüyü kulöagima götürünce yandi der.Doktor öbür kulagin nasil yandi peki? diye sorar.onu da cankurtaran cagirirken yaktim !
Söförsüz Cideyi
Temel'le Cemal yillar önce Almanyanin Berlin sehrine gitmislerdi.Iki katli bir otobüse binip yola koyuldular.Az sonra Temel yukari kata cikti.Ama cikmasiyla inmesi bir oldu:Ula Cemal,dedi.Yukardaki otobüsün soförü yok! Kendi kendine cideyi otobüs da ! ...
MaHKeMe
Mahkemede hakim Temel´e soruyor:
-Kiminle evlisin?
Temel yanitliyor
-Bizum kariyla hakim bey
Hakim sinirleniyor
-E, herhalde, sen hic erkekle evlenen duydun mu?
-Duydum tabi, nasil duymadum?
-Kim?!?!?!
-Bizum kari...
Ad:
Temel gurbetteyken bir cocugu olur. Kendisine müjde verilir ama cocuga ad
bulamadiklari da söylenir. Temel gönderdigi mektupta kararini bildirir:
"Madem ad bulamayisunuz, penum adimu verun. Pundan sonra adsuz yasamaya
calisirum.
aMeLiYaT
Temel, Cemal ´e yolda rastlar:
- Pu halin ne, pi teri pi kemic kalmissin.
- Peyun ameliyatu oldum, yirmi cilo verdim.
- Uyy, sente o kadar peyun var miydu?