biraz ezik bir hikaye.....

tugilas

Kayıtlı Üye
ben kısaca tugi ben yaklaşık 6 senedir ve o 6 sene boyunca yanımda olmayan üstüne üstün beni sevmeyen birini seviyordum tanıştığımızdan beri onunla senede 1 kez görüşüyorduk kendisi ankarada ben istanbuldayım çevremdekilerin bazıları alaya ediyor bazılarıde gerçek aşk bu diyor hiç bıkmadan usanmadan 6 senedir ona şiirler yazıyorum her okuduğum şiirde o geliyor önce aklıma sonra yokluğu telefonda görüşüyorduk oda bitti hattını birine vermiş arada bir sesini duyuyordum en azından bu anlattıklarım marifet değildir inanın şu akoduklarınızı sizlerden detaylı bilen yok kimseye anlatamadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim sabırla okuduğunuz için teşekkürler...

Böyle derinlere çeker o bataklık,ölümsüz olur orda nice kara sevdalı,sevmek hiç sevilmeden korkunç güsel,aşk dediğin karşılıksız olmalı....

6 sene az bi zaman deiLL acı cekme bence karşına öLe 1 kız çıkarKii 1 an ondan baskasını dusunmessın;);)

hayatın ne kadar kısa oldugunu görürken 6 seneni vermen boşuna.. ama aşk bu sen kendine söz geçiremiyoken bizim sana söz geçirmemiz söz konusu bile olamaz sende biliyosun.. ama benden tavsiye mantıgınla hareket et ;) sen onu düşünür ağlarken belkide o başka erkeklerle el ele kol kola gülüp eğleniyordur.. he ne dersin?

Bence GerÇek AŞk Bu Bea.bana GÖre En Baba AŞiklardansin.sewgİne Dewam Et Ama Kiz KarŞilik Wermİosada WazgeÇmeye ÇaliŞ Bea Babacan. Yanindayim Ben Senİn..!!!****<****>

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri