Biraz Da Olsa , Sevdin mi Hiç Beni ?

Sevda'Lı

Bayan Üye
İçimde fırtınaLar koparken,Gözü yaşlı akşamlarımda seni yaşarken,sana bağlı sevinçLerimin hepsini geçmişe bırakmaya karar verdiğim anda yazıyorum sana bu yazıyı…

Gözlerindeki o muhteşem ışıktı beni umuda sürükLeyen ve eLLerimi sana uzatmamı kamçılayan.Sanki sonsuz bir ümit veriyordu bana o sımsıcak bakışLarın.Sonsuz bi...r ümit veriyordu umut doLu sözLerin….

Sana şiirLer yazmak geLiyordu içimden,sadece SANA...KaranLıklarına aydınlığımdan bir avuç ışık getirmek,çaresiz oLduğun anLarda sana çareLer buLmak istiyordum deLicesine bir HeyecanLa…

Seninle sohbetlerim bir ot gibi yaşamaktan kurtarmıştı beni.İyiLiğinle,SözLerinLe,ışık gibi parlayan o eLa gözlerinLe serinLik veriyordun yüreğime.Umut buLuyordum davranışLarında.Sanki kaLbine beni de sığdırabiLmiş gibiydin..Yoksa sadece banamı öyLe geLiyordu….?

Uzun uzun düşündüm ve düşünüyorum.Çünkü hislerim beni birçok defa aLdatmıştı.Yine oLduğu gibi tek tarafLı sevdim hep.KarşıLıksız kaLdı sevgiLerim…

YanLış yaptığımı söyLeyen oLdu.Hata dediLer senin için.Seni sevmediğimi düşündüLer kimi zaman…

Ben seni sevdim,kime ne.Tuttum yüreğimin en derin yerine koydum seni.Elbette bendeydi özLemLerin en korkuncu.Ben seni sevdim ve sevdikçe tamamLandım.Ben seni sevdim en güzel , en soLmaz GüLLer açtı içimde.Ben seni sevdim.Sevdim öyLe ya…

Yitirmek istemedim hiçbir zaman.AkLımdan biLe geçirmedim sensiz kaLabiLmeyi.Seni birdaha görememeyi düşünceLerime koymadım biLe koyamadım.Kısacası SEVDİM İŞTE DeliLer gibi…

Ya sen…Birazda oLsa, sevdinmi Hiç Beni…?

---> Biraz Da Olsa , Sevdin mi Hiç Beni ?

Yitirmek istemedim seni hiç bir zaman git istemedim, bit istemedim, bu mutlu hikâye masala dönsün istemedim, bittin, birlikte bittik, harf harf bittik biz.. Ezildik zamana karşı.. Seninle mutlu olan tüm anılarım zamana karıştı.. Geçtiğimiz sokaklardan izlerimiz silindi, hatıraların, acın.. bana kaldı. Dönüp bakıyorum ya şimdi arkama?

Hiç mi sevmediiiin Allahsııııııııııııııııııııııııız?
kikiki.gif

xD

Tamam sonu böyle bitmese çok duygusaldı bilerek yaptım
kikiki.gif

---> Biraz Da Olsa , Sevdin mi Hiç Beni ?

Tamam sohbete gel :)
Anam zaten ordayız biz xD
Ben gidiyorum konudan
hihi.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri