"Biraz beyninizi kullanın!"

LION KING

Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek
Kayıtlı Üye
Süper Final'deki üçüncü maçında Galatasaray'la sahasında karşılaşacak Trabzonspor'da bu mücadelenin hazırlıkları bir günlük aranın ardından başladı.
fft1mm1718171.jpg

Isınma çalışmalarıyla başlayan antrenmanda zaman zaman teknik direktör Şenol Güneş, sert rüzgarlar estirdi. İstediğini yapamayan futbolcularını sert şekilde uyaran Güneş, oyuncuların aralarında pas yaptığı sırada kullandığı, “Biraz beyninizi çalıştırın” sözü dikkatlerden kaçmadı. Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren golü atan Halil Altıntop’la özel olarak ilgilenen Güneş’in, tecrübeli forvete Sarı-Kırmızılılar’la yapılacak maçta şans vermeyi düşündüğü bildirildi.

Tedbir amaçlı dinlendirildi
Antrenmanda ayrıca Didier Zokora sol bacağında ağrı hissedince kenara geldi. Yapılan kontroller sonrasında Fildişi Sahilli oyuncunun eski sakatlığına bağlı olarak bacağında ağrı ve çekme hissettiği, bu nedenle tedbir olarak dinlendirildiği açıklandı. İdman öncesinde SHÇEK
Yuvası’nda kalan minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tesisleri ziyaret etti. Şenol hocanın büyük yakınlık gösterdiği çocuklara, kulübün sponsoru Türk Telekom da çeşitli hediyeler dağıttı.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst