тєяк-i ∂üηуα
Bayan Üye
Geceydi
uyku tutmamıştı. Sanki içimde ruhumu sıkan birşeyler vardı. Pencereyi açıp gökyüzüne doğru başımı kaldırdım.Rüzgar saçlarımı okşuyordu adeta. Elleri annem gibiydi sanki. Tuaf
bir an irkildim. O an gözlerim gökyüzündeki en parlak yıldıza takıldı. Sanki haykırıyordu ; Kurtarın
kurtarın beni yalnızlıktan
kibirden
bencillikten. Gece çöktüğü zaman baş ucumdan ayrılmıyor yalnızlığın karanlığı. Evet ben bir yıldız olabilirim belki ışığımda var. İçim karanlık benim. Işığımda polyannacılık oynuyorum bende.
Bir Yıldız Ama ya gece çöktüğü zaman içime çöken karanlık ne olacak?Balonlara takılan umutlu düşlerim... Nerelerdesiniz şimdi? Eyy rüzgar ; Çalı süpürgesinin çalı tanesi gibi döktüğün umutlarımı geri ver bana. Pazarda annesini kaybeden küçük çocuğun elindeki anne sıcaklığı aniden kayıp giderya hani umutlarımda öyle çalındı benden.
Geceyi severdim ben. Çocukken karanlık çöktüğünde saklambaç oynar karanlığın tadını çıkarırdık. Hatta elektrikler kesildiğinde mum ışığında gölge oyunlarımıza ne demeli? Çocukluğumu neden çalıyorsun rüzgar?
Sol yanım çok acıyor kan ağlıyor kalbim... Kime elimi uzatsam çekti ellerini benden. Kimin gözlerine baksam kaçırır oldu gözlerini.Karanlık çöktüğünde perdelerimi açarım ben.Gecenin hüznünden kaçarım. Evdeki tüm ışıkları yakarak...
Bazen pencerenin karşısına geçer bulutları tekneye
uçağa benzetir hayallere dalarım. Apansız
günahsız masumane hayallere. Ben bu dünyada en çok düşlerimi sevdim.
Benim küçük su birikintilerimin içinde büyük okyanuslarım vardır. Boya kalemlerimin içinde ise gökkuşağım.
Rengarenk dağılırlar etrafa. Binbir renk saçarlar rüyalarıma.
Benim derin duygularım vardır. Büyük aşklarım
değerli dostlarım. Ancak hayatta hiçbirşeye körü körüne bağlanmayacaksın.Mutluluğun başkalarının avuçları içinde olmayacak. Engin denizlerin asil dalgaları gibi olacaksın. Hiçbir şey yıldırmayacak seni. Sevdimmi bütün kalbinle seveceksin. Değer verip değer görmediğin zaman ise bir şekilde yoluna devam edeceksin.
Ayrıldığında yollarımız emin ol ki gönüllerimiz birliktedir.Hatıraları kalbinin en güzel yerinde sakla. Anahtarını denize at benden bu kadar...
Gün gelecek belkide kavuşamayacak gözlerimiz. Ellerimiz hiç değmeyecek birbirine. Ama Hayal Çocukla mektuplar göndeririz birbirimize değil mi ? Rengarenk balonlar salarız engin maviliklere. Engin maviliklere....
Bir Yıldız Ama ya gece çöktüğü zaman içime çöken karanlık ne olacak?Balonlara takılan umutlu düşlerim... Nerelerdesiniz şimdi? Eyy rüzgar ; Çalı süpürgesinin çalı tanesi gibi döktüğün umutlarımı geri ver bana. Pazarda annesini kaybeden küçük çocuğun elindeki anne sıcaklığı aniden kayıp giderya hani umutlarımda öyle çalındı benden.
Geceyi severdim ben. Çocukken karanlık çöktüğünde saklambaç oynar karanlığın tadını çıkarırdık. Hatta elektrikler kesildiğinde mum ışığında gölge oyunlarımıza ne demeli? Çocukluğumu neden çalıyorsun rüzgar?
Sol yanım çok acıyor kan ağlıyor kalbim... Kime elimi uzatsam çekti ellerini benden. Kimin gözlerine baksam kaçırır oldu gözlerini.Karanlık çöktüğünde perdelerimi açarım ben.Gecenin hüznünden kaçarım. Evdeki tüm ışıkları yakarak...
Bazen pencerenin karşısına geçer bulutları tekneye
Benim küçük su birikintilerimin içinde büyük okyanuslarım vardır. Boya kalemlerimin içinde ise gökkuşağım.
Rengarenk dağılırlar etrafa. Binbir renk saçarlar rüyalarıma.
Benim derin duygularım vardır. Büyük aşklarım
Ayrıldığında yollarımız emin ol ki gönüllerimiz birliktedir.Hatıraları kalbinin en güzel yerinde sakla. Anahtarını denize at benden bu kadar...
Gün gelecek belkide kavuşamayacak gözlerimiz. Ellerimiz hiç değmeyecek birbirine. Ama Hayal Çocukla mektuplar göndeririz birbirimize değil mi ? Rengarenk balonlar salarız engin maviliklere. Engin maviliklere....