Bir sorum olucak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Panora

Bayan Üye
Bir soru sorcam.

Yani ben fotomu koymak istemiyorum ve sizinlede mezuniyetimi paylaşmak itedim.
Fotoğrafta bende varım kendimi görüyorum orda ama konunun kilitlenmesi biraz saçma geldi bana
Sonuçta fake bi foto değil.
Kaldırılması ne kadar uygun ?

---> Bir sorum olucak.

[MENTION=152595]Panora[/MENTION], öncelikle mezuniyet fotonuzu bizimle paylaşmanız hoş bir şey bunun için teşekkür ederiz, Fakat kurallarda ;

Ekledıgınız resımLer Kendınıze Aıt oLamaK Zorundadır ..

Şöyle bir şey var, ben eklediğiniz fotoya baktım maalesef sizi gösteren bir foto değilde 50-100 kişinin olduğu herkesin kep attığı bir kareydi. :)

Sizi gösteren bir fotonuzu paylaşmak isterseniz buyurun yeni konuyu açın.

---> Bir sorum olucak.

[MENTION=152595]Panora[/MENTION], öncelikle mezuniyet fotonuzu bizimle paylaşmanız hoş bir şey bunun için teşekkür ederiz, Fakat kurallarda ;

Şöyle bir şey var, ben eklediğiniz fotoya baktım maalesef sizi gösteren bir foto değilde 50-100 kişinin olduğu herkesin kep attığı bir kareydi. :)

Sizi gösteren bir fotonuzu paylaşmak isterseniz buyurun yeni konuyu açın.

Fakat işte eklediğim fotoda bende varım neyse hayırlısı . Teşekkürler yinede. :)

---> Bir sorum olucak.

Ben teşekkür ediyorum, yardımcı olabileceğim farklı bir konu varmıydı ?

---> Bir sorum olucak.

Kendinizi belirttiniz mi ok ile ? veya yuvarlar ıcıne alıp yoksa 6. hıs kullanıp tahmın mı beklıyorsunuz .. o sekılde duzenleyıp yenıden acabılırsınız..

saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri