Bir Sorum Olacaktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaLpSi!Z

Bayan Üye
Daha önceden 2 ci kez nick imi degiştirdigim hesabı bıraktım yeni nick açtım bu yeni nick imde KuM_SaaTi oluyor bu nicklede ilk kez nick degişikligi yapıyorum ve daha önceden böyle yapan arkadaşlarda vardı benmi yanlışım :|:|:160::160:

Ve daha söz hakkı tanımadanda hemen konuyu kitlemenizide çok saçma buldum onuda belirteyim;)

---> Hiiiiiii??????????????

Konuyu Ben Kilitledim

2. Uyelıgınız Oldugunu Bılmıyordum Zaten Ama Konuyu Bılerek Gerı Donusume YollamadımKi Ustduzey Yonetım Ilgılensın Dıye :)

Sohbet Olmasın dIYE Konu Acıldıktan Sonra Kilitliyoruz :)

Konu Baslıgınızıda Lutfen Bırdahakine Dogru Yazınız ..

iyi gunler

---> Bir Sorum Olacaktı

Ok dogru söylüyosun bayagı sohbet ediyolar öyle konularda ben onu hesab edemedim:p:p

İyi o zaman..:)

Konu Baslıgını bidahakine tekrarlanmayacagı için başlıgı dogru yazamıcam demektir:D:D

---> Bir Sorum Olacaktı

kilit6b2babhg6%5B1%5D.jpg

KoNu :rolleyes:

---> Bir Sorum Olacaktı

özürdiLerim senden admın adına..

eger bırazcık mesajlarımı aratsa yada okuyor olsaydı.

herzaman yazdıgım seyı cok ıyı bılırdı tum admınlere dıyorum bu bolumde konuyu acan sahıs

anladım tesekkur ederım kıtleyebılırsınız demeden konu kıtlenmıcek dıyorum

ama malesef anlatamamısım hala

daha dun yazmıstım
http://www.duslerforum.org/showpost.php?p=1373383&postcount=5

neyse

kusura bakma.

nıck konusundada dıeselle gorus olumlu olumsuz yanıt verır.

adminler sızde dısel dısında kımse bu bolume karısmasın.

---> Bir Sorum Olacaktı

Estagfurullah lafı bile olmaz foruma uzun süredir takılanlardanım kuralları az çok biliyorum...

Bir başkasının lafıyla konu kilitlenirse bende boşu boşuna bir yanlışlık oldugunu belirtme amacıyla bi konu açarım ve bu biraz saçmalık olur düşüncesiyle konunun kilitlenmesini saçma buldugumu söyledim...

Bu bölümde bazı konulara adminlerin cevap vermesi gerekirken üyelerde ortak olup bir sohbet ortamı oluşturuyorlar yada emri vaki yapanlar oluyor bunu çok yanlış buluyorum o yüzden biraz tepki verdim...

İlgilendigin için ayrıca çok teşekkür ederim özkan:):):)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri