BiR şiKayeTiM waRdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iReM^^

Banned
ßenim şikayetim ,şu:

üyeLerfLn konu açıyorLar konuya biri tşkyazıor ardından hmn konuyu açan kşi onemLı deegıL diyor her üyeye boyLe diye diye mesaj sayıLarını yukseLtmeye caLısıoRlarben bundan şikayetçiyim örneğin:

Üye:Tesşekkr
Konuyu açan:ÖnmLi degL.
Üye2:tşk dederzz..
Koyunu açan:ÖnemLi degıl

bu boyLe dewam ediyoR ..

okuduqunuz içn saqoLnnn

---> BiR şiKayeTiM waRdı..

anLiyorum

Bana Örnek Bir Konu Gösterirmisiniz Rica Etsem.

evet de

Teşekkürler yazan üyeye rica ederim demek kötü bişey diil ki hem mesaj sayısı cogaltmak ıcın yapmıyorum ben bunu benı kastedıyorsan :)

bunun onune gecılmez ama...bu bır ıkı kısının uymasıyla olucak bır ıs degıl butun forum olarak bunun onune gecmek lazım yanı forumcak yazmıyacaz boyle seyler..bı ara yonetımde bu konuda bı kac gırısımde bulunmustu ama sanırım onune gecılememıstı..

Adminlerimiz kızıcak ama bende yazamadan edemiycem.

Asıl bununla gurur duymalıyız.

Dışarı çık bak insanlar birbirleriyle konuşmaz oldu : bir Teşekkürü,bir iyi günleri birbirlerine çok görüyorlar artık.

Gerçek hayatta buna önem verilmiyor,Sanalda verilmesi harika birşey bence...

Hem ayrıca bir rica ederimi,önemli değil vs. çok görüceksek o bizim ayıbımızdır ;)

haklısın ama mesaj yukseltmek ısteyen ınsan bole tskr rıca yazacagına gıder aksama kadar oyun oynar mesaj sayısı zaten fazlasıyla yukselir yanı bunun onune gecılmez :)

anLadım

Gönderdigin Konuda Bi Anormallik Göremedim.

Konuya Herhangi Bir Üye

Teşekkürler güzeL

yazdıktan Sonra

Konuyu Acan Arkadaşın

Önemli Degil , Begenmene Sevindim , Rica Gibi Kelimeler Etmesi Gayet Normal

Ancak

Her Üyenin Yazdıgı Teşekküre Ayrı Ayrı Cevap Verirse iş Degişir.

bence mesaj sayısının yukseltılmesı eger dedıgın gıbı bır amacsa..bırakbırak mıllet ne yaparsa yapsın cunku msj sayısının yuksek olması veya repının yuksek olması onlara bır ayrıcalık katmıyor..ayrıca msj sayısını yukseltmek ısteyen kısı sohbet bolumune takılırsa bu amacına cok rahat bır sekılde ulasır:)bence sen bu tur konular ıcın yorma kafanı derım..

hmm.pekı ,semıh abi.

o zaman konuyu kiLitLeyebıLırsınız

tmm atLantiS ;)

iLqiLendıqınız ıcın tşk.

Post Kasmaya Zaten izin Vermiyoruz

Görüyorsunuzdur

Aynı Mesajı 5 Kere Yazan Üyelerin 4 Mesajini Siliyoruz

Konu Halledildiyse

kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri