Bir sağa bir sola!

Weezy

Banned
Bir sağa bir sola!

Belçikalı hoca, Hüseyin konusunu yönetime bıraktı... “Şartlar uygunsa bir sol çizgiye bir de savunmanın sağına takviye isterim” diyen Broos, özellikle Göksu´ya hayran kaldığını söyledi.

Yönetimin kurmaylarıyla Trabzonspor’un yeni teknik patronu Hugo Broos, detaylı ilk toplantısını Isparta’da yaptı, ayrıntılı konular masaya yatırıldı... Belçikalı hoca ve idareciler basın huzurunda da bazı değerlendirmelerde bulundu ama perde arkasında konuşulanları FANATİK açıklıyor. Takımını önce geçtiğimiz sezonun maç cd’lerinden uzun uzun izleyen, ardından da Isparta Davraz’da birebir çalışma imkanı bulan deneyimli hoca, Başkan Sadri Şener ve beraberindekilere önemli ipuçları verdi. Oyuncular arasındaki samimiyet ort******* çok etkilendiğini yineleyen Broos’un transfere ilişkin talepleri de oldu. “Şampiyonluk için takviye gerekir” sözleriyle medyaya bilgi veren Belçikalı’nın Başkan Şener’den iki isteği olduğu öğrenildi. Buna göre Broos, “Orta alanda ciddi bir kalabalık söz konusu. Ayrıca anladığım kadarıyla Hüseyin işi biraz kritik ve bu konudaki kararı da size bırakabilirim. Eğer kulübün imkanları müsaitse bir sol öne bir de savunmanın sağına takviye gerektiğini düşünüyorum. Bu açıkları takım içinde de kapatmayı deneriz ama transfer işimizi kolaylaştırır” ifadeleriyle tabloyu netleştirdi.

Müjdeler olsun...
FANATİK’te yayınlanan ilk röportajında, “Benim için gençler çok önemlidir. Görev yaptığım kulüplerde A Takıma mutlaka birkaç genç yetenek kazandırmaya çalışırım” diyen Broos, bu görüşmede gelecekteki icraatlarının da sinyalini yolladı. Gençler arasında Göksu Alhas’ın öne çıktığını belirten Belçikalı’nın, “Üstün yetenekleri var. Hemen kendini fark ettiriyor. Ondan A Takım’da da faydalanmak istiyorum” dediği belirtildi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri