Bir SabaH KaHvALtısı..

diskoPaT

Kayıtlı Üye

Esnemelerimle açıyorum gözlerimi..Pencereden perdeyi uçuran ılık bir rüzgar geliyor..Dahada mayışıp tekrardan kuruluyorum yatağa..Üzerimdeki çarşafım buruş buruş vaziyette yine yerlerde geziyor..

Saatin öğleden sonra 12:40 civarı olduğunu görünce şaşırsamda yinede kalkmıyorum..

İçerden Annemin seerrrkkkaaaann kahvaltı hazırr hala kalkmadın mı sesi geliyor..Duymamazlıktan gelip kalkmıyoruumm..Ama sırf ben uyanayım die radyodan müziğin sesini son ses açmış koridorun yanında müzik dinliyor..Sırf ben uyanayım die inadıma inat..TAbi amacıda belli, bir daha sofra kurmamak için benide kaldırıyor ki sonra ben kalktığımda bi daha sofra kurmasın..Akıllı kadın vesselam..

Sağlı sollu dönüşler yapsamda ne kadar uyumaya çalışsamda ister istemez uyanıveriyorum..

Hele şu Annemin yüzüüm gözüm şişlikler içinde günaydınlar oğlum deyişi yokmu..Tabi bişee de diemiyoruum..

İçerideen müthiş kokular geliyor bir anda..Vişne reçeli kaynatmış, sucuklu yumurtayıda bol tarafından yapınca uykum açılıyor birdeen..
Ama ne kadar yemekten sonra kendime bilmem kaç kere uyuycam die söz versemde bir türlü uyuyamıyorum..

Gecelerdeki uykusuzluğum bütün güne yayılıyor..Düzensiz ve yetersiz uykunun getirdiği demolarize olmuş moralle güne başlıyorum çoğu kez..

Senin şu vişne reçelinde olmasa kendime geleceğim yok Anne..

diskopat.

Tşkkr ederim arkadaşlar..Annemin beni uyutmayışının kısa bi özetiydi, beğenmenize sevindiim..:9

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri