Bir resim çiz bana aŞkım..

уαяєη

ɘƨмɘя
Bayan Üye
430.bmp

BİR RESİM ÇİZ BANA ASKIM..
gitmelerden uzak bu bizim mutlulugumuzun tablosu olsun,tenlerimiz bulussun hasretlere inat kem gözlereden uzak...
sevissin bedenler ayrılıklardan tuzak birlessin umutlar hayaller sende ben olup bedenlerimizde tek beden olalım askım ...sevgiler olsun cıglıklar olsun gece sessizliginde bu bizim mutlulugumuzun sembolü olsun....iyi yada kötü günde bedenler senli benli olup karıssın esrarangiz gecede..hadi askım bir resim ciz bana içinde ev olsun bahceleri olsun kücücük kibrit kutusu gibi bir ev...hadi askım bana bir resim ciz bana anlat benim anlattığım gibi tenlerin arzusu sende mutlugın tablosu bizde saklı hadi askım gel bana mutlulugun resmini beraber cizelim içinde ask sevgi sadakat saygı cesaret savas cicek kuslar sevimli bir cocuk ytagımız karnımız doyacak kadar zeytin ekmek olsun ....hadi askım bana mutlugun tablosunu anlat cünki mutluluk tablosu sen ve ben olucagız ...herseye ragmen herkesten uzak bir tablo olsun iyi yada kötü günde sen ve ben birbirimiz için olsun ...hadi askım bana mutlugun resmini çiz anlat ahirette bile son olmasın cünki cehennemin dibindede olsa bu tabloda benim için yine sen olucaksın hadi askım bana gelki sana çizdiğim tabloyu yasatayım..benyasatırken sende bana mutlugun tablosunu ciz göster ..askımm sence mutlulugun tablosu nedir??hadi bana bir resim anlat bedenlerimiz birlestiğinde tenler bulustugunda sonu gercek olan..

BENDE SAKLI OLAN BİR TABLO..

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri