bir problem-bir istek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sir.altan

Kayıtlı Üye
..no-1 zaman zaman foruma konular yaziyorum tabiki hikaye olanlar pc,arsivimden aktariyorum,iste cogu zaman bu konular hemen sayfanin basina cikmiyor.biraz evvelde bir konu yazdim sonra ana sayfada goremedim,acaba hata nerden kaynaklaniyor.
..no-2 istek, uzun zaman evvel nick degisikligi olmustu,nick,imden bir sikayetim yok yalniz biraz zorlaniyorum nikimde sir. ve noktadan sonra kucuk bir bosluk var boyle sir. altan eger altan ismini noktaya yaklastirirabilirseniz cok memnun olurum boyle dikkatli bakin. sir.altan

---> bir problem-bir istek.

Sorunlarınızı yazdıktan sonra forumda ONLİNE kalırsanız daha hızlı yardımcı olabiliriz.

..no-1 zaman zaman foruma konular yaziyorum tabiki hikaye olanlar pc,arsivimden aktariyorum,iste cogu zaman bu konular hemen sayfanin basina cikmiyor.biraz evvelde bir konu yazdim sonra ana sayfada goremedim,acaba hata nerden kaynaklaniyor.

Anasayfan bahsederken en altta bulunan Toplist den mi bahsettiniz yoksa katagorilerin karşısındaki son konulardan mı bahsettiniz. Bunları belirtmeniz gerekiyor. Gördüğümüz kadar ile bir sorun gözükmüyor açmış oldugunuz konularda. Hem Toplist de hemde katagori karşında konularınız görünüyor (Üzerine konu vey yorum gelmemişse).
Teşekkürler...

...ask ve sevgi hikayeleri bolumune cop catan kizlar diye bir hikaye yazdim ama ana sayfaya cikmadi,ana sayfada hala dunku konu gozukuyor, bakarsaniz gorursunuz,gecenlerde kisisel sayfamada bir konu aktarmistim,oda sayfanin icinde kalmisti.

Sorun düzeltildi.
Kullanıcı adınızla ilgli sıkıntınızla ilgileniyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri