Bir Pkk'lının sözleri...

Deniz kızı

Bayan Üye
"Dağa çıktım karşımda 20 yaşında Türk Askeri vardı.
10 yıl sonra yine 20 yaşında Türk Askeri vardı.
Yaşım 45 oldu ama hep karşımda 20 yaşında Türk Askeri buldum.
Anladım ki biz biteriz ama Türk gençleri bitmeyecek.
Geldim teslim oldum."​

---> Bir Pkk'lının sözleri...

evet bitmeyecek tabii fakat benim burda sorun olarak gördüğüm adam kaç yaşına gelmiş hep karşısında gencecik askerler..o askerlerin ne hayalleri vardır şimdi...evlilik hayalleri iş kurma hayalleri çocuk sahibi olma hayalleri...bu hayaller dururken korkarak girmeyecek mi o çatışmalara..tmm eyvallah türk askeri korkmaz ama kim ister ki gelecek hayallerinin bi çatışmada yok olmasını KİMSE İSTEMEZ...fakat karşıda soysuz köpeklerin dağa çıkma amaçları farklı ne demek istemediklerini bilmeden hak dedikleri saçma birşey için can vermek..onlarda belli bi süre yok bunun için..dağa çıktıktan sonra dönüşü zordur..ya öldüreceksin yada öleceksin..ben sıkıldım ailemi özledim hayallerim vardı diye birşey yok ve olamazda oralarda..çünkü geri dönüşü yok..kaçmak mı istedin hemen infaz ederler seni..

benim söylemek istediğim daha dağlardaki ortama alışmadan eline silah tutmasını sadece 2 ay öğrenen bir genç kardeşimiz yerine daha deneyimli askerlerin o bölgeye gitmesi gerek...askerlik vatan borcudur eyvallah da bu işi meslek edinmiş orduda deneyimli askerlerimiz varken bugençler NE DİYE ORAYA GİDİYOR..

aslında askerlik yaşı 25 olması lazım, 20 çok gencecik duruyor, zayıf.

DENEYİMDEN BAHSEDİYORUM BEN AGA. RABBİM ülkemizi düzlüğe çok yakın bi zamanda çıkarır inşallah..birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor ama ALLAH onları galip etmesin inşallah...

DENEYİMDEN BAHSEDİYORUM BEN AGA. RABBİM ülkemizi düzlüğe çok yakın bi zamanda çıkarır inşallah..birileri ortalığı karıştırmaya çalışıyor ama ALLAH onları galip etmesin inşallah...
tamam işte 20'li yaşlarda bir askerden deneyim beklememek lazım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri