Bir Oyun Oynanıyor

ADMIRAL

Kayıtlı Üye

Meireles tartışmasına Aykut Kocaman da katıldı: “Fenerbahçe'yle ilgili çok kolay kararlar veriliyor. İnanılmaz bir organizasyon var. Bazen, 'alınganlık mı yapıyoruz' diye kendime soruyorum ancak değil. Ortada bir gariplik var”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’dan çarpıcı sözler. Tecrübeli hoca, Meireles’in 4-5 maçtan fazla ceza almasının gündemde olduğunun hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “Ne olacağını açıkçası ben de merakla bekliyorum. Oyuncum, davranışını anlatıyor, tükürükle ilgili kesinlikle böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hakemin raporunda ise tam tersi. Yine ortada garip bir durum görünüyor. Bu garip durumlar da hep bizim başımıza geliyor. Başkası bağırıyor, bizim oyuncumuz atılıyor. Hakeme bir şey olmasın ama bizim insanlarımıza da bir şey olmasın. Kimseye bir şey olmasın, adalet olsun. İnsanın artık bir şey söyleyesi de gelmiyor. ‘Hakikaten bir oyun oynanıyor’ diyeceğim, sonra başka şeyler de söylemem gerekecek belki. Toparlayamayacağımız başka yerlere gidecek, ceza kuruluna verileceğim.

‘Allah sonumuzu hayretsin’

Geçen affetmişlerdi, bu kez affetmeyebilirler. Ama bir gariplik olduğunu artık anlamalı insanlar. ‘Bu bir komplo teorisi mi, biz çok mu alınganız’ diye bakıyorum. Sonra ‘değil galiba’ diyorum. Bir gariplik var ortada. O kadar kolay kararlar veriliyor ki, Fenerbahçe’yle ilgili. İnanılmaz bir organizasyon var. Bunun ortasında kimler var bilemiyorum. Fenerbahçe olduğu zaman inanılmaz her şey, bangır bangır. Medya desteği diyorlardı, yok böyle bir destek. Medya desteği tamamen başka yerlere doğru. O kadar organize yapılıyor bu medya desteği. Bakalım sonu ne olacak? Allah sonumuzu hayır etsin.” Kocaman maçla ilgili olarak da, “Derbiden sonra zorluk derecesi artan bir maçtı. Gruba iyi başladık. Şimdi ligdeki puan kaybına son vereceğimiz Karabük maçına dönmemiz gerekiyor hemen” dedi.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri