Cok degistin sana ne oldu... seni bu hale kimler koydu ben sevgine doyamadim söyle sana kimler doydu ...
Bir ömür boyunca yanliz seni sevdim seni ben yüregime ölümüne isledim her zaman benim kalir birakip gitmez dedim deli gibi sevdim sevilmedim güzelim lanet olsun yasamima gülmeyen kaderime cikiyorum hayatimin belki son seferine gidiyorum uzaklara dönmem artik geriye girecegim belkide beyaz kefen icine...
Sen cok degistin benim askim olamadin.. Acimadan bedenimi yerden yere vuramazsin.. Beni böyle caresiz vede bitkin koyamazsin.. Uzaklara giderek baskasiyla duramazsin hasret yakar icini bensiz yasayamazsin .. Sana olan sevgimi baskasinda bulamazsin bir ömür benimdin hani benim kalicaktin ... Ates oldun icimde sürekli yanicaksin ..Dolanirim köse bucak ismini söyliyerek ... Yoruldu bu bedenim gelmeni bekliyerek... Ne geciyor eline beni böyle üzerek yanimda olsaydin yasardim ben gülerek .. Ama artik yasamak sürünmekle es deger.. Beni sakin arama dönersen bir gün eder hayatta bulamazsin saga sola sor beni .. yorulmana kiyamam !!! Mezarda ara beni ....