Gitarist
Bayan Üye
Adı ''MutLuLuk'' oLan bir maskem var benim..
Yine gece oldu, yine bir gün bitti ve ben yine kendimle ba$ba$a kaldım.
Bir maskem var benim. Sabahları onsuz evden çıkmadığım, geceleri yatağımda ba$ba$a kalana kadar çıkarmadığım bir maskem var.
Adı mı ne?
Adı : MUTLULUK!
Taktığımda kahkalara boğulduğum, tadından gözlerimin dolduğu, sesinden huzur bulduğum bir maskem var.
Gün geceye döndü yine. Karanlık çöktü buralara, sessizlik hakim oldu sokaklara ve ben teslim oldum sana.
Soyutu dı$ladım, somutu yakaladım.
Soyuta tutkun kaldım, somuta ağladım.
Sahi, soyut muydun sen somut muydun?
Ho$! Ben soyuta tutkunken sende bunu bilirken somut olmanı nasıl beklerim?
Soyuta tutkun olduğumu bilir, somut olmak istemezsin ki sen...
Gitmek için mi gelmi$tin, kalmak için mi?
Ömürlük mü sevmi$tin, mevsimlik mi?
Baharım olup açtırcakmıydın gönül bahçemdeki gülleri, sonum olup soldurcak mıydın?
Canım olup huzur mu bulcaktın ruhumda, kanım olup durmayacak mıydın bedenimde?
Vakit gece... Her yer karanlık... Kokun sinmi$ odama... Saat her $ey için geç kalındığını söylüyor bana... Maskemi çıkartmak vakti $imdi. Adı "mutluluk" olan maskemden soyunup, sahte tebessümlerden soyutlanıp acılara boğulma, gerçeklerle yüzle$me vakti.
Hüzün! Hadi çal kapımı!
Her gece olduğu gibi bu gecede hazırım acılara...
Beni maskem olmadan tanıyan bilen tek $ey yastığım sanırım. İnsanların zihinlerinde yarattığı "ßen"i değil gerçek "ßen"i gören tek $ey yastığım. Ahhh ne çok hüznü payla$tık biz onunla... Sevinçlerimi maskemle, hüzünlerimi yastığımla payla$tım. Senli anlarıma maskem $ahit oldu, sensiz anlarıma yastığım...
Fazla yormamalı kendimi... Maskemi fazla yıpratmamalı... Yarın yeniden gün doğacak ve ben doğan güne$e rağmen yine karanlıkta kalacağım. Bana yolda$lık eden tek $ey ise maskem olacak. Ona sahip çıkmalı, korumalyım.
Bir gecenin daha katili oldum $imdi. Acılarımı her gece olduğu gibi bu gecede yastığıma gömdüm. $imdi meleklerin koruması altında güzel rüyalar görme zamanı...
Doğacak olan her güne benden ve maskemden büyük bir mutlulukla " Merhaba!
Yine gece oldu, yine bir gün bitti ve ben yine kendimle ba$ba$a kaldım.
Bir maskem var benim. Sabahları onsuz evden çıkmadığım, geceleri yatağımda ba$ba$a kalana kadar çıkarmadığım bir maskem var.
Adı mı ne?
Adı : MUTLULUK!
Taktığımda kahkalara boğulduğum, tadından gözlerimin dolduğu, sesinden huzur bulduğum bir maskem var.
Gün geceye döndü yine. Karanlık çöktü buralara, sessizlik hakim oldu sokaklara ve ben teslim oldum sana.
Soyutu dı$ladım, somutu yakaladım.
Soyuta tutkun kaldım, somuta ağladım.
Sahi, soyut muydun sen somut muydun?
Ho$! Ben soyuta tutkunken sende bunu bilirken somut olmanı nasıl beklerim?
Soyuta tutkun olduğumu bilir, somut olmak istemezsin ki sen...
Gitmek için mi gelmi$tin, kalmak için mi?
Ömürlük mü sevmi$tin, mevsimlik mi?
Baharım olup açtırcakmıydın gönül bahçemdeki gülleri, sonum olup soldurcak mıydın?
Canım olup huzur mu bulcaktın ruhumda, kanım olup durmayacak mıydın bedenimde?
Vakit gece... Her yer karanlık... Kokun sinmi$ odama... Saat her $ey için geç kalındığını söylüyor bana... Maskemi çıkartmak vakti $imdi. Adı "mutluluk" olan maskemden soyunup, sahte tebessümlerden soyutlanıp acılara boğulma, gerçeklerle yüzle$me vakti.
Hüzün! Hadi çal kapımı!
Her gece olduğu gibi bu gecede hazırım acılara...
Beni maskem olmadan tanıyan bilen tek $ey yastığım sanırım. İnsanların zihinlerinde yarattığı "ßen"i değil gerçek "ßen"i gören tek $ey yastığım. Ahhh ne çok hüznü payla$tık biz onunla... Sevinçlerimi maskemle, hüzünlerimi yastığımla payla$tım. Senli anlarıma maskem $ahit oldu, sensiz anlarıma yastığım...
Fazla yormamalı kendimi... Maskemi fazla yıpratmamalı... Yarın yeniden gün doğacak ve ben doğan güne$e rağmen yine karanlıkta kalacağım. Bana yolda$lık eden tek $ey ise maskem olacak. Ona sahip çıkmalı, korumalyım.
Bir gecenin daha katili oldum $imdi. Acılarımı her gece olduğu gibi bu gecede yastığıma gömdüm. $imdi meleklerin koruması altında güzel rüyalar görme zamanı...
Doğacak olan her güne benden ve maskemden büyük bir mutlulukla " Merhaba!
Son düzenleme: