Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendinizki ?

Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendiniz ki ... ?

• Şeytan diyor ki, bir erkek çocuk doğur, adını da eski sevgilinin ismini koy (Kısasa kısas)

Oy: 2 16.7%
  • Böyle bir şey olmaz, kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın)

Oy: 5 41.7%
  • Kızımın ismini değiştirelim (Geç kalınmış olabilir)

Oy: 0 0.0%
  • Hiç sallamam, olmuş bitmiş (Vurdum duymaz mı desem, yoksa rol mü yapıyor?)

• İçime atarım, konusunu bile etmem (İyilik meleği modeli)

Oy: 1 8.3%
  • Kadına şiddete son, erkeğe şiddete evet (Feminist gördüm kendimi)

Oy: 0 0.0%
  • diger ( ee belirt bu durumda )

• Kullanılan toplam oy
    12

İnci

1907
Prenses
Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendiniz ki, bu isim eşinizin eski sevgilisinin ismiymiş. Neler olur?

---> Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendinizki ?

Bir dahaki çocuğumada kendi eski sevgilimin ismini verirdim.

Edit: Çocuklarımın ismini ben koyacağım için pek sorun oLmaz ama anket için bi defalığına eşimizin dediği olsun dedik .xD

Son düzenleme:
---> Bir kızınız oldu. İsmini eşiniz önerdi, siz de kabul ettiniz. Yıllar sonra öğrendinizki ?

Benim erkek uşagumun ismini Annesi koyacak hee Anlına Elektirik bandı yapıştırırım valla hahaha

İçime atarım konusunu bile etmem (İyilik meleği modeli) demek çok sevmiş ama ayrılmak zorunda kalmış ufakta olsa yaşatsın onu bi şekilde çok görmem.

Böyle bir şey olmaz kızımın ismini zaten ben koyarım!

İster eskı sevgılısının ıster annesının ıster bacısının ısmını koysun bunları dert edecek bırısı degılım :)

anketimi yılın en zekice açılmış anketi seciyorum :pp

bebişlerimin adını zaten ben koyarım !!!! :pp

umursamam belki kadının ismi cidden güzeldir :11:

bence alır silahı vururum tabi şaka heç bişi yapmam çünü aynını yaprım

Benim annemin ismi de o şekilde koyulmuş babası eskiden sevdiği kızın ismini koymuş anneme (:)

Başıma gelsin istemem oldu da geldi yapcak bişi yok :)

demekki unutamamış onu ki hala çocugunun adını bile koyduguna göre boşanmaya bile gidebilir yani ..

Böyle bir şey olmaz kızımın ismini zaten ben koyarım (Diktatör kadın)

Sonradan öğrenme şansım olmaz, evlenmeden önce sevdiğim kişinin geçmişini bilmeye hakkım var.

Öyle Birşey Yapmaya Cesaret Edemez.

Böyle gereksiz ayrıntılara takılmam

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri