Bir kıza nasıl çıkma teklifi edersiniz?

34kerem

Banned
Merhaba arkadaslar size sorum bir kıza nasıl ondan hoslandığını söylersiniz ve nasıl çıkma teklifi edersiniz ?

---> Bir kıza nasıl çıkma teklifi edersiniz?

[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION]
konu yanlış yerde
doğru yer aşk doktoru

Senden hoşlanıyorum gel sevgili olalım sonra sen benim avradım ol, taktığımda koluma yakış tokadı koduğumla duvara yapış <3

Cesaretını topla gıt ona nazık bı şekılde ondan hoşlandığını onu ne kadar çok sevdığını anlat.

bırakın teklifi falan..oluruna bırakın..olacaksa kendiliğinden olur,olmayacaksa ne yaparsanız yapın olmaz zaten..unutmayın kadınlar her zaman bir adım öndedir konu aşk olunca..ve onlar size atacağınız adımın yönünü gösterir..

Bu teklifi mümkün olduğunca az yapmaya çalış . . Çiçek veya başka birşey demiyorum ama ufakta olsa bir hediye olmalı . ve sadece sana özgü senin duygularının olduğu 2 cümle kurmalısın kardeşim . bizden duyduğun değil senin hissettiklerin olmalı .

Kızı olan ilgilini ufaktanda olsa belli et kızın bunu anladıgında sonra beklemedigi bi anda yanına git Okul çıkışı olabilir mesela 2 dakika konuşabilirmiyiz de ben senden çok hoşlanıyorum de Çıkma teklifini et.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri