Innocent
Bayan Üye
BiR Kaç KomiK yazı =)) (KomiK)
3 Günde 5 KiLo =))
Adam aşırı kiloluymuş. Sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş.
Nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede 'Garantili zayıflatma' diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş,
'3 günde 5 kilo' progr***** yazılmış.
Ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne
görsün ! Karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir çift Nike ayakkabı bulunan bir kadın!!!
Kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış,
sırtında bir etiket varmış, 'yakalarsan seninim'.
Adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş,kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.
Programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.
Şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir
programa kaydolmuş, '5 günde 10 kilo'.
Ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik üzerinde bir çift Reebok ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine bir etiket, 'yakalarsan seninim'.
Adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış.
Programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş.
Bu defa, şirketin '10 günde 20 kilo' progr***** kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış, 'emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır'.
Adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.
Ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında iri
yarı sportmen genç bir adam görmüş.
üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış,
önünde de bir etiket; 'yakalarsam benimsin'
))
Kadın Doğum DerDinde DoktoR =))
Iğğhyyy tipe bak...
- Geri soksam farkederler mi acaba?
- Tüh bacak diye .... çekmişim elimde kaldı iyi mi?
- Off of akşam Şükran ne yemek yapacak acaba, zırlama lan sende ŞAAP!
- La kordon elime dolandı. Hemşireeee....
- Şeytan diyo tut kordonu sallandır bebeği! ehehuhehe
- Evet kalede Naci. Tüm gözler Naci üzerinde.. Şuutt ve Naciden mükemmel bi kurtarış
- Gel buraya. Bak asılma, asılma kordona koparacan eşşek sıpası..
- Şimdi bunun ebesi benmi oluyom. İleride küfür yemesek bari
- Olum bak küfür ettirme ebene, bırak o elindeki böbreği..
- Gülüyo lan, bu ne biçim bebek . Nasıl gülersin len sen bana ŞAAP!
- Bununla etti 98. 100ncü bebeğe ödül vermem lazım aslında..
- Vel kom dı riıl vorld, soytarı seni..
- Pıraaggh burnumu bırak.. La kemirme, hemşireee! zopayı getiirr!!!
- La bu ne. Eneeee yanlışlıkla dalağı çıkarmışım. Pardon, ehe
-(İkiz yada daha fazla gelen varsa) Şşşşttt itişmeyin... Sıraylaaa!!! Aradan kaçmaya çalışmayın...
SağıRın Hasta ziyaReti =))
Iyi kalpli sagir bi adam, komsusunun hasta oldugunu duyup ziyaretine gitmek istemis ve kendi kendine:
-Ben sagirim o ise hasta...Adamin sesi saten zor ciktigi icin fazla zorlamaya gerek yok. Hastaya sorulan seyler ve alinan cevaplar zaten bellidir. Ben nasilsin derim, o iyiyim, der. Bende ne yiyorsun derim, o bir yemek ismi söyler, ben de afiyet olsun derim... Doktorlardan tedaviye kim geliyor derim, o bir doktor ismi söyler. Bende iyi bir doktor derim, olur biter diye dusunur ve hastayi ziyarete varip bas ucuna oturur.
-Nasilsiniz?
Diye hal hatir sormaya baslar.
Hasta inleyerek:
Öluyorum , diye cevap verince sagir hazirladigi gibi :
-Oh, oh cok guzel cok guzel... Memnun oldum, diye mukabele eder.
Hasta sinirlenir:
-Bu nedemek , adam ölmemi istiyor galiba? der.
Adam tekrar sorar:
-Ne yiyebiliyorsunuz?
Hasta sinirli sinirli:
-Zehir yiyorum..! der.
Sagir onun yemek ismi söyledigini sanip:
-Afiyet olsun cok guzel, Insaallah daha istahiniz acilir der.
Hasta busbutun cileden cikar.
Sagir adam sormaya devam eder:
-Tedavi icin hangi doktor geliyor?
Hasta:
-Hadi be defol surdan, Azrail geliyor Azrail..! diye cevap verir.
Sagir:
-Cok iyi, bilgin tecrubeli bir doktor.Insaallah iyi gelir, deyince hasta artik dayanamaz..!
-Kahrol!!!
Diye bagirir.
Sagir ise komsusunun hakkini yerine getirmis bir insanin sevinci icinde ayrilir...
AnneLik Sınavı
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle.
SaRışın ErKeK
hep sarısın kadın olacak degıl ya!
bır ınsaatta 3 arkadas calısıyorlar.bırı esmer bırı kumral bırıde sarısın.ogle yemeklerını beraber yıyorlar.esmer olan cantasını acıyor ton balıklı sandıvıc
- "of be hergun her gun ton balıklı sandıvıc eger yarında karım ton balıklı sandıvıc yapsın ınsaatın tepesınde kendımı atacagım."
kumral acar cantayı recellı sandıvıc oda aynı sozlerı soyler ve yarında aynı sandıvıc olursa kendını atacagını dıle getırır.
sarısın cantayı acar peynırlı sandıvıc .oda aynen kendını atacagını soyler.
ertesı gun esmer acar ton balıklı sandıvıc kendını asagıya atar ve olur
kumral acar recellı sandıvıc kendını atar ve olur
sarısın acar peynırlı sandıvıc ve kendını atar olur
cenaze torenınde hanımları aglamaklı bır sekılde konusmaya baslarlar kumralın hanımı
- "ben nerden bılebılırdımkı hergun ayrı ayrı ıstedıgını sevdıgını zannederdım hergun aynı sandıvıcı yapardım hıc de sıkayet etmezdı"
kumralınkıde aynı sekılde devam eder
ama sarısının hanımı bır yandan aglar bır yandada gulmemek ıcın kendını zor tutar dıgerlerı sorar
- "sen nıye guluyorsun
sarısının hanımı
- "kardesım ben sızınkılerı anlıyorum sandıvıcı sız yapıyordunuz ama benım bey her sabah kendı sandıvıcını kendı yapardı"
3 Günde 5 KiLo =))
Adam aşırı kiloluymuş. Sağlığı tehlikeye düşünce doktoru en kısa zamanda otuz kilo zayıflamasını söylemiş.
Nasıl yapayım diye kara kara düşünürken gazetede 'Garantili zayıflatma' diye bir ilan görmüş ve hemen başvurmuş,
'3 günde 5 kilo' progr***** yazılmış.
Ertesi günü sabah kapısı çalmış, açınca bir de ne
görsün ! Karşısında 19 yaşlarında dünya güzeli, sportmen ve üzerinde giysi olarak bir çift Nike ayakkabı bulunan bir kadın!!!
Kadın kendini tanıtmış, zayıflama şirketinden geldiğini söylemiş, sırtını dönüp koşmaya başlamış,
sırtında bir etiket varmış, 'yakalarsan seninim'.
Adam kızın arkasından koşmaya başlamış, kilometrelerce koşmuş,kan ter içinde kalmış ama kızı ormanda yakalamış ve beraber olmuş.
Programın dördüncü günü adam gerçekten de 5 kilo zayıfladığını görmüş.
Şirketin zayıflatma metodunu çok beğendiğinden ikinci bir
programa kaydolmuş, '5 günde 10 kilo'.
Ertesi günü yine kapısı çalınmış, karşısında daha da güzel genç bir kadın, üstelik üzerinde bir çift Reebok ayakkabıdan başka bir şey yok ve sırtında yine bir etiket, 'yakalarsan seninim'.
Adam yine canını dişine takıp kadının arkasından koşmuş ve kilometreler sonra yakalamış.
Programı tamamlamış ve altıncı gün hakikaten 10 kilo daha verdiğini sevinçle görmüş.
Bu defa, şirketin '10 günde 20 kilo' progr***** kaydolmak istemiş ama şirket yetkilisi uyarmış, 'emin misiniz, bu program gerçekten çok zor bir etaptır'.
Adam ısrar etmiş, bütün zorluklara katlanacağını söylemiş.
Ertesi gün kapısı çalmış, heyecanla koşup açınca karşısında iri
yarı sportmen genç bir adam görmüş.
üstelik adamın üzerinde sadece koşu ayakkabıları varmış,
önünde de bir etiket; 'yakalarsam benimsin'
))
Kadın Doğum DerDinde DoktoR =))
Iğğhyyy tipe bak...
- Geri soksam farkederler mi acaba?
- Tüh bacak diye .... çekmişim elimde kaldı iyi mi?
- Off of akşam Şükran ne yemek yapacak acaba, zırlama lan sende ŞAAP!
- La kordon elime dolandı. Hemşireeee....
- Şeytan diyo tut kordonu sallandır bebeği! ehehuhehe
- Evet kalede Naci. Tüm gözler Naci üzerinde.. Şuutt ve Naciden mükemmel bi kurtarış
- Gel buraya. Bak asılma, asılma kordona koparacan eşşek sıpası..
- Şimdi bunun ebesi benmi oluyom. İleride küfür yemesek bari
- Olum bak küfür ettirme ebene, bırak o elindeki böbreği..
- Gülüyo lan, bu ne biçim bebek . Nasıl gülersin len sen bana ŞAAP!
- Bununla etti 98. 100ncü bebeğe ödül vermem lazım aslında..
- Vel kom dı riıl vorld, soytarı seni..
- Pıraaggh burnumu bırak.. La kemirme, hemşireee! zopayı getiirr!!!
- La bu ne. Eneeee yanlışlıkla dalağı çıkarmışım. Pardon, ehe
-(İkiz yada daha fazla gelen varsa) Şşşşttt itişmeyin... Sıraylaaa!!! Aradan kaçmaya çalışmayın...
SağıRın Hasta ziyaReti =))
Iyi kalpli sagir bi adam, komsusunun hasta oldugunu duyup ziyaretine gitmek istemis ve kendi kendine:
-Ben sagirim o ise hasta...Adamin sesi saten zor ciktigi icin fazla zorlamaya gerek yok. Hastaya sorulan seyler ve alinan cevaplar zaten bellidir. Ben nasilsin derim, o iyiyim, der. Bende ne yiyorsun derim, o bir yemek ismi söyler, ben de afiyet olsun derim... Doktorlardan tedaviye kim geliyor derim, o bir doktor ismi söyler. Bende iyi bir doktor derim, olur biter diye dusunur ve hastayi ziyarete varip bas ucuna oturur.
-Nasilsiniz?
Diye hal hatir sormaya baslar.
Hasta inleyerek:
Öluyorum , diye cevap verince sagir hazirladigi gibi :
-Oh, oh cok guzel cok guzel... Memnun oldum, diye mukabele eder.
Hasta sinirlenir:
-Bu nedemek , adam ölmemi istiyor galiba? der.
Adam tekrar sorar:
-Ne yiyebiliyorsunuz?
Hasta sinirli sinirli:
-Zehir yiyorum..! der.
Sagir onun yemek ismi söyledigini sanip:
-Afiyet olsun cok guzel, Insaallah daha istahiniz acilir der.
Hasta busbutun cileden cikar.
Sagir adam sormaya devam eder:
-Tedavi icin hangi doktor geliyor?
Hasta:
-Hadi be defol surdan, Azrail geliyor Azrail..! diye cevap verir.
Sagir:
-Cok iyi, bilgin tecrubeli bir doktor.Insaallah iyi gelir, deyince hasta artik dayanamaz..!
-Kahrol!!!
Diye bagirir.
Sagir ise komsusunun hakkini yerine getirmis bir insanin sevinci icinde ayrilir...
AnneLik Sınavı
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle.
SaRışın ErKeK
hep sarısın kadın olacak degıl ya!
bır ınsaatta 3 arkadas calısıyorlar.bırı esmer bırı kumral bırıde sarısın.ogle yemeklerını beraber yıyorlar.esmer olan cantasını acıyor ton balıklı sandıvıc
- "of be hergun her gun ton balıklı sandıvıc eger yarında karım ton balıklı sandıvıc yapsın ınsaatın tepesınde kendımı atacagım."
kumral acar cantayı recellı sandıvıc oda aynı sozlerı soyler ve yarında aynı sandıvıc olursa kendını atacagını dıle getırır.
sarısın cantayı acar peynırlı sandıvıc .oda aynen kendını atacagını soyler.
ertesı gun esmer acar ton balıklı sandıvıc kendını asagıya atar ve olur
kumral acar recellı sandıvıc kendını atar ve olur
sarısın acar peynırlı sandıvıc ve kendını atar olur
cenaze torenınde hanımları aglamaklı bır sekılde konusmaya baslarlar kumralın hanımı
- "ben nerden bılebılırdımkı hergun ayrı ayrı ıstedıgını sevdıgını zannederdım hergun aynı sandıvıcı yapardım hıc de sıkayet etmezdı"
kumralınkıde aynı sekılde devam eder
ama sarısının hanımı bır yandan aglar bır yandada gulmemek ıcın kendını zor tutar dıgerlerı sorar
- "sen nıye guluyorsun
sarısının hanımı
- "kardesım ben sızınkılerı anlıyorum sandıvıcı sız yapıyordunuz ama benım bey her sabah kendı sandıvıcını kendı yapardı"
Son düzenleme: