Bir Kaç İstek

NATo

Bayan Üye
Adminlerimden Bir KAç Sey İstiycem:)

1. si foruma Konu Eklerken Bazen uygun bölüm bulamıyoruz mesela bugün sehitlerle ilgili bir vıdeo ekliycektim fakat uygun bolum bulamadım:S bunun için bir bölüm açılabilir mi? Yada videoların altına diğer videolar diye bir bölüm acılsa aynı sekilde resim bölümününde altına diğer resimler diye...

2. si attığımız kendi mesajlarımızı silebilme yetkimiz yok mesajı yanlıs yere yazıyorum ama silemiyorum:S bu üyelerde olmasada prenses, özel üyeler vs. gibi rütbeleri olan üyelerde olsa cok ii olurdu:)

Adminlerimden Bir KAç Sey İstiycem:)

1. si foruma Konu Eklerken Bazen uygun bölüm bulamıyoruz mesela bugün sehitlerle ilgili bir vıdeo ekliycektim fakat uygun bolum bulamadım:S bunun için bir bölüm açılabilir mi? Yada videoların altına diğer videolar diye bir bölüm acılsa aynı sekilde resim bölümününde altına diğer resimler diye...

2. si attığımız kendi mesajlarımızı silebilme yetkimiz yok mesajı yanlıs yere yazıyorum ama silemiyorum:S bu üyelerde olmasada prenses, özel üyeler vs. gibi rütbeleri olan üyelerde olsa cok ii olurdu:)

1. Konuda Cok Güzel Birseye Deginmissin.Dün Bende ekLicektim buLamadigim iCin ekLeyemedim.
2. Attigin Mesajlari Silebilme Yetkin Yok Evet. Cünki Her Bölümün Moderatörleri Var Eger o Konularla Onlar İlgileniyor. Yanlis oLunca Gerekli Yere Tasirlar.

2. Attigin Mesajlari Silebilme Yetkin Yok Evet. Cünki Her Bölümün Moderatörleri Var Eger o Konularla Onlar İlgileniyor. Yanlis oLunca Gerekli Yere Tasirlar.

Konu taşıma deil mesaj sadece konu sılme yetkısı verılmesın... sadece kendı mesajlarımızı silebilelim:)örneğin flood cok fazla yapılıyo anlamadan flood yaptıgının farkına varan kısı sıler mesajını yada yanlıs bısı yazdıgında bölece görevlileride fazla yormamıs oluruz:) ve bu özellik herkese verilsin demiyorum rütbe verdiginiz kşilerin bu ozelligi olsun eger adminlerde uygun görürse:S

Demek iStedigini Anladim Ama Öyle Bisey oLursa Moderatörlere İhtiyac Kalmaz.

moderatorlere neden ıhtıyac kalmasın kı:) konu tasıma, silme,sabitleme kilitleme, duzenleme yapma, banalama:) butun bunlar moderatorlerın yapması gereken hem burda bırcok normal uye var onların mesajlarını sılme düzenlemede sıze ait:):)

hım ...

normalda her uyenın msjını sılme edıtleme yetkısı vardı ancak ..

şifresını caldıran ve konusu cok olan uyeler oluyor buna karsı onlem almak ıcın o yetkıy kaldırdık yanı şifresını calan kısı tum konularını kılsebılıyor bu yuzde ..

msj sılıncekse

onlıne admınlere pm atarak sıldırebılırsınız ..

dıger konulara gelınce

bırazdan ıstedıgınız konuları acıyorum ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri