bir itiraf...

yesil83

Bayan Üye
1. Itirafim. Arkadaslar itiraf edeyim ki, "forumda isim vermeden kirmadan yorum yap" konusunda kim kime ne yaziyor hic anlamiyorum. Herzaman hararetli bir konu oldu.. cokta merak ediyorum kim kime ne yaziyor diye :) belki bana yazilan birseylerde vardir ama ben anlamiyorum.
Isim verselerde benim isimide kolaylastirsalar merakta kalmasam.

2. Itirafim ise... 1i yazarken 2. Itirafimi unuttum bian :) bian icin degil resmen unuttum.
Aklima geldiginde yazarim :) tuh ya itirafimi unuttum :)

Hah! Konulara bakinca aklima geldi.

Birde ceza alan bolumune kim neden ceza almis merak edip bakiyorum :)

---> bir itiraf...

burda çıkaracağımız sonuç
herşeyi üstüne alınabilecek bir potansiyele sahipsin
ve çok meraklısın
iki özellikte hiç iyi değil.

---> bir itiraf...

Ablacım isim vermeden deniliyor zaten :) Yani açık açık yazılsa birbirinden hoşlanmayan insanların çatışmalarıyla karşı karşıya kalmış oluruz. Kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok. Pek iyimserim xD

---> bir itiraf...

burda çıkaracağımız sonuç
herşeyi üstüne alınabilecek bir potansiyele sahipsin
ve çok meraklısın
iki özellikte hiç iyi değil.
Merak evet. Merakliyim ama orda yazilanlarin hic birini uzerime alinmiyorum :) ne iyi ne kotu yazilanlarin hic birini uzerime alinmiyorum bunu samimiyetimle soyluyorum.
Ama genel olarak alinganimdir. Ama o konuda yazilari degil :)
:)
Ablacım isim vermeden deniliyor zaten :) Yani açık açık yazılsa birbirinden hoşlanmayan insanların çatışmalarıyla karşı karşıya kalmış oluruz. Kimsenin kimseyi kırmasına gerek yok. Pek iyimserim xD

:) him dedikodu daha iyi diyosun yani :)

haklı :D denemesı bedava :D

Neyi denicen?

---> bir itiraf...

Merak evet. Merakliyim ama orda yazilanlarin hic birini uzerime alinmiyorum :) ne iyi ne kotu yazilanlarin hic birini uzerime alinmiyorum bunu samimiyetimle soyluyorum.
Ama genel olarak alinganimdir. Ama o konuda yazilari degil :)
:)

alınmıyorum değil alınamıyorum diyeceksin çünkü " belki bana yazilan birseylerde vardir ama ben anlamiyorum. "

---> bir itiraf...

isim vermeden yapılınca daha iyi.. lafı burdan bi koyuyosun kim alınırsa alınsın xD

---> bir itiraf...

alınmıyorum değil alınamıyorum diyeceksin çünkü " belki bana yazilan birseylerde vardir ama ben anlamiyorum. "

Hayir, gercektende alinmiyorum. Alinamiyorum degil. Cunku benim orda pek isim olmuyor. Arada bir canim SIKILDIMI okurum. Alindigim zaman sorarim zaten baska bir konuda banami dedin diye.
Yada dedigin gibi
Alinamiyorum, anlamiyorum... kafami karistirdin bak simdi :) ama her ikiside.. yani hem alinmiyorum hem alinamiyorum ama buyuk olcude alinmiyorum.

Kimseyle normalde bir derdim yok o yuzden birsey yazilacagini dusunmuyorum.
Diyeceksin ki senin mi yok? Hep bir tartisma icindesin :) ama benim gozumde tartisma konularindan ciktimmi bitmistir ama baska konulara tasimak isteynlere karsida yapacak birseyim yok ic gudusel olarak yanitlamak zorunda hissediyorum kendimi.
Ya aslinda kavgaci degilim hernekadar oyle gorunsemde. Insan gibi yorum yapana bende oyle karsilik veriyorum
. Mesela direkcorle niye kavga etmiyoruz yillardir farkli goruste oldugumuz halde :) yada ozgurle veya birkac kisiyle daha... :) kavgaci degilim kiskirtiyorlar :)

Ayyu yine destan yazdim :)

Hadi senin dedigin gibi olsun :)

---> bir itiraf...

isim vermeden yapılınca daha iyi.. lafı burdan bi koyuyosun kim alınırsa alınsın xD

Eminim bir cogu bosa salliyor :)

Bazen bir uye 1 ay boyunca girmiyor nerdeyse foruma girdigi anda kendini o konuda buluyor birine laf atiyor. Bir bismillah de once :) ben geldim de.. gelir gelmez kime kizdinda kime laf atiyon :)

---> bir itiraf...

Eminim bir cogu bosa salliyor :)

Bazen bir uye 1 ay boyunca girmiyor nerdeyse foruma girdigi anda kendini o konuda buluyor birine laf atiyor. Bir bismillah de once :) ben geldim de.. gelir gelmez kime kizdinda kime laf atiyon :)

:vala_02::vala_02::vala_02::vala_02: haklısın sanırım

---> bir itiraf...

:vala_02::vala_02::vala_02::vala_02: haklısın sanırım

Bu yeni ueylerdede okuyor. Neredeyse 2 yildir burdayim laf atacak kimsem yok :) bir derdim varsaa firek etiketler soylerim neyse.

2 -3 gunluk uye. Hemen orda birilerini tanimis kizmisda laf bile atmaya baslamis
Diyorum ozaman kendime. Kizim sen cok geri kalmissim :) el alem cag atlamis :)

---> bir itiraf...

Arada canim sikilinca isim vermeden yorum yap topigine ''kendi kendine havalarda yine, tipini s......'' yaziyorum. Herkes uzerine aliniyo gibi hissediyorum, hosuma gidiyo. Degisik bi fantezi :Ç

---> bir itiraf...

Arada canim sikilinca isim vermeden yorum yap topigine ''kendi kendine havalarda yine, tipini s......'' yaziyorum. Herkes uzerine aliniyo gibi hissediyorum, hosuma gidiyo. Degisik bi fantezi :Ç

:) bence bir cok kisi boyle yapiyor :)

Birileriyle muhattpmis gibi ama sana kimsenin kizacagini sanmiyorum
Uzerine alinanlarda senin uzerine alinan kisi ile takildigini dusunuyordur :)

---> bir itiraf...

Bi dene bakalim kimler ustune aliniyomus ogrenelim :Ç

Ya git zaten basim buyuk. Adim kavgaciya cikti nerdeyse iyice adim cikacak :) bana laf atacaklarla sen ugrasicanmi? Sen ugrascaksan deneriz :) ben ugrasirsam bosuna kavga cikar yine... sizde az uyanik degilsiniz ha! Kizlar tartisiyor siz egleniyorsuniz vay sizi keratalar. Yok aman ben almiyayim kimseyle ugrasmak istemiyorum benim derdim bana yetiyor :)

---> bir itiraf...

Ya git zaten basim buyuk. Adim kavgaciya cikti nerdeyse iyice adim cikacak :) bana laf atacaklarla sen ugrasicanmi? Sen ugrascaksan deneriz :) ben ugrasirsam bosuna kavga cikar yine... sizde az uyanik degilsiniz ha! Kizlar tartisiyor siz egleniyorsuniz vay sizi keratalar. Yok aman ben almiyayim kimseyle ugrasmak istemiyorum benim derdim bana yetiyor :)

Bak bak dusundugun seye bak ask olsun ): :Ç
Sen ne zaman tartistinda ben yalniz biraktim seni ): :Ç
Yanindayim her zaman ablacim merak etme :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri