Bir İtiraf Da Benden =))

WeLaT_SeRHaT

Kayıtlı Üye
hiç unutmam ben daha 6 yaşımdaydım. büyükbabamlara yatıya gitmiştik. havalar çok sıcak olduğu için damda yatıyorduk. yine bir gün damda yatarken rüyamda bir kaç kişiyi kovalıyordum o kovalama esnasında uyurgezer gibi kalkıp koşmuşum koşarken de 3. kattan cuup aşağıya çakılmıştım...xD baygın baygın etrafa bakınıyordum gerizekalı dedm de yastık düştü galiba deyip baktı aşağı beni kanlar içinde gördü hemen herkesi uyandırıp hastaneye kaldırdılar beni. zaten o sırada tamamen bilincimi yitirmişim. gözümü açtığımda soluğu hastanenin hasta asansöründe aldım. neyse ameliyathaneye götürüp narkoz verdiler damardan xD yine bayıldım.:D ameliyattan sonra bi kaç gün hastanede istirahat ettikten sonra taburcu edildim. işte o günden bana hatıra olarak alnımda yatık E şeklinde dikiş izleri kaldı. neyse Allah'ıma şükür ölmedim :D

---> Bir İtiraf Da Benden =))

İyi, güzel hoş bir itiraf amma ve lakin dedenize gerizekalı deme rahatlığını nasıl buluyorsunuz kendinizde?

onu ben tanıyorum siz değil..=)

siz de tanısanız gerizekalıdan farklı bişey söylemezsiniz buna eminim..:')

Bence bu kadar emin olmayın ve bazı şeyleri içinizde yaşayın.
Bir insanın annesine, babasına, dedesine herhangi bir ebeyvenine gerizekalı demek gibi bir lüksü olamaz. Ziyadesiyle şaşırdım. Biraz saygı, bence bunu hakediyorlar.

modern bir zihniyeti yok onun hiç de sevmem ama yeri geldi mi saygıyı da gösteririm hakederse..

gerçektende dedene gerizekalı demen hoş deil itiraf için teşekkürler ..

sevmek zorunda deilsin tabiki ama yinede o senin büyügün saygı sadece ..

saygı ve sevgi karşılıklıdır..

o bana sevgi verseydi biraz ben ona fazlasıyla saygı gösterirdim ki buna rağmen hala saygı gösteriyorum yeri gelince..

o sana sevgisini göstermesede sen ona saygılı ol nolursa olsun sonuçta deden o senin ki mutlaka seni çok seviodur sadece sevgisini göstermiodur veya gösteremiodur

ya bırak ya 50 tane torunu var hiçbiri umurunda değil tanımasam onu yeterince. böyle konuşmam zaten..

sn bilirsin bn sadece dogru olanı söledim iyi davranmak sana kalmış bişi ..

ben de biliyorum doğru olan senin dedğin gibi ama o hak etmiyor inan bana haketmiyor... sırf bana sevgi vermediği için değil yani başka şeyler de var..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri