Çözüldü Bir iki tavsiye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Massacre

Kayıtlı Üye
Forumun yapılırsa daha güzel olacağını düşündüğüm bir iki önerim var.

İlki beğeni butonu kesin olması gerek bence. İnsanlar paylaştığı ya da yazdıklarını beğenen var mı bilirse paylaşımlar artar.

İkinci olarak son mesaj kısmı foruma girer görünmesi gerek bu forumda en altta olması aktif üyeler için dezavantaj diye düşünüyorum .

Son olarak tatlı sözlük ya da düşler sözlük diye bi bölüm açılırsa güzel geyik dönüyor başlık altında.

Saygılar.

---> Bir iki tavsiye.

1 ve 2 . Olarak Belirtiğin Özellikler Forumu Kastığı için Yapılmıyor.

3. Olarak Belirtiğin Sözlük Kısmı Var.

Ama Farklı Olarak Bölüm Açılır mı bilemem. Yada Sözlük Bölümünün İsmi Değiştirilebilr

DüşlerForum Sözlük Olarakta Güncellenebilir.

[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] Sen ne dersin ? Sözlük Katagorisinin Adının Yenilenmesi Olabilir mi?

Düşler Sözlük , DF Sözlük , DüşlerForum Sözlük Gibi :)

---> Bir iki tavsiye.

Ekom, beğenme butonu üzerinde özkan abi bir süredir çalışıyor aktif olmasına az kaldı o özelliğin kim hangi yorumları beğenmiş görebileceğiz..

Top istatistikler üste alınsın konusuna gelirsek..
Yıllardır hep bizi örnek aldılar taklit edilen hep biz olduk bence gerek yok ama yinede tartışmaya açık bir konu :)

Sözlük konusunda ise Ali geldiği zaman konuşalım bu konuyu kuralları belirleyelim ve açalım sen gibi bir kaç kişi daha istiyordu bu sözlük olayını..

Teşekkür ederiz kardeşim tavsiyelerin için..

---> Bir iki tavsiye.

Ekom, beğenme butonu üzerinde özkan abi bir süredir çalışıyor aktif olmasına az kaldı o özelliğin kim hangi yorumları beğenmiş görebileceğiz..

Top istatistikler üste alınsın konusuna gelirsek..
Yıllardır hep bizi örnek aldılar taklit edilen hep biz olduk bence gerek yok ama yinede tartışmaya açık bir konu :)

Sözlük konusunda ise Ali geldiği zaman konuşalım bu konuyu kuralları belirleyelim ve açalım sen gibi bir kaç kişi daha istiyordu bu sözlük olayını..

Teşekkür ederiz kardeşim tavsiyelerin için..

ne demek edizim :) Sözlük olayı güzel olur hakikatten yapılırsa. Özkan abi de beğeni koydu mu tamamdır bence :)

---> Bir iki tavsiye.

[MENTION=165530]Massacre[/MENTION]

Teşekkür butonu ile ilgili çalışmalarımız devam etmekte olup kısa süre içerisinde aktif olacaktır.

Son yazan kişilerin istatistiklerini yukarıya çıkarmamız mümkün değil çünkü yıllardan belli oturmuş bir şablonumuz mevcut.

3 ncü isteğiniz konusunda ise onun için bir bölüm açılması yerine, Geyik Forumlarına Düşler Sözlük yada Tatlı Sözlük konusu açılır o konunun içerisinden paylaşımlarda bulunulur. Bu daha mantıklı. İsterseniz konusunu hemen açabilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkür ederiz.

Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu varmı ?

---> Bir iki tavsiye.

Diyelim ki;

DüşlerForum Sözlük

Diye bir bölüm açtık. Neler paylaşılacak ? Net bir şekilde anlatır mısın.

konu olarak herşey başlık olabilir burada . Ekşi sözlük tarzı bi yer düşünün sürekli başlık var ve herkes genelde tek cümle yorum yaparak fikrini beyan edicek. Alıntı yapmak yasak oluyor genelde ve göz yormayan bi bölüm.

Örneğin ; Whatsapp başlık

bunun hakkında ; bu ara çok sık kullanıyorum.

olmazsa olmaz.

paralı olması gündemde. vs.vs. yorumlar olucak .

---> Bir iki tavsiye.

hmm ekşi inci uludağ gibi dıyor ali..

geyık bolumune acalım anladım ben.

---- kurallarıda belırtın ama saçmalanmasın.

---> Bir iki tavsiye.

Aynen şimdi bende anladım nasıl bir bölüm olacağını.

Yarın açılacak bölüm.

Gerekli kurallarıda yazarız.

Teşekkür ederiz. Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri