Bir gün herkes Yalan Dünya'lı olacak !

ParadokS

Kayıtlı Üye
Tufan ve Çağatay... Biri televizyonun en üçkağıtçı ?dahi çocuğu?... Diğeri, dizilerin çapkın jönü... ?Yalan Dünya?nın bu sıra dışı ikilisi, daha iki bölümde en sevilen karakterler arasına girdi. ?Bu rolleri oynamak çok keyifli? diyen Tuna Orhan ve Hakan Meriçliler ile Hürriyet, ?Yalan Dünya?nın gerçek yüzünü konuştu.

?Yalan Dünya?da daha iki bölümde yıldızlaşan Tufan ve Çağatay karakterlerini canlandırıyorsunuz. Alışabildiniz mi rollerinize ya da karakterleri çıkarırken sıkıntı yaşadınız mı?

Tuna Orhan: Bütün konsept çok keyifli. Tufan rolünü oynamak da öyle. Zaten projenin genelinden çok keyif alıyorum. Partnerlerimle ilgili de hiçbir sıkıntım yok. Hepsi rüştünü ispat etmiş oyuncular. Rolü çıkarmakla ilgili biraz sıkıntılar oluyor tabii ama her rol biraz öyledir, hemen çıkmayabilir. Ben doğru adımlarla ilerlediğimizi düşünüyorum.

Hakan Meriçliler: Benim canlandırdığım Çağatay karakteri de çok eğlenceli. Adam çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyor. ?Dünyaları ben yarattım? diyor, halbuki poz kesmekten başka bir halt yaptığı yok! Aslında aileden tiyatro oyuncusu. Eski bir oyunculuk stili kullanıyor ve bunun günümüzde de işlediğini düşünüyor. O açıdan baktığınızda çok masum ve acınası bir halde. Trajik bir durumda aslında, çünkü yalnız bir adam. Tuna?nın oynadığı yönetmen de yalnız. Bence aralarında gizli bir birbirlerini kollama durumları var. Birbirlerinin yalnızlıklarından anlıyorlar, ilişkileri sahte değil.

AVRUPA YAKASI?NDAN 5 GÖMLEK BÜYÜK BU İŞ

Siz, uzun zamandır tanışıyormuşsunuz gibi uyumla, büyük bir enerjiyle oynuyorsunuz. Ne zamandır tanıyorsunuz birbirinizi?

Tuna Orhan: Yeni tanıştık. Tanışmamızın ertesi günü okuma provası yaptık, sonra da sete girdik. Oyunculuğun gerekliliği budur.

Hakan Meriçliler: Yeni tanıştık ama ben Tuna?yı sevdim. Oyunculuğunu da çok beğeniyorum. Tufan aslında o kadar zor bir rol ki... Tuna rolü çok hızlı oynuyor, durup sekteye uğratmadan hemen geçiyor. Usta işi! O hız, canlandırdığı karaktere çok iyi geliyor. Benim ritmime de kaptırmıyor. Ben çok ağdalı konuşuyorum mesela. Hem iki karakter beraberler, hem de ritimleri çok faklı. Zaten bu çok büyüleyici geliyor. Bu bir takım oyunu. Daha yeni yeni paslaşıyoruz birbirimizle. Bence sekizinci bölüm itibarıyla takım olarak daha ileriye gideceğiz. Ve bu iş ?Avrupa Yakası?nı kesinlikle geçecek. ?Avrupa Yakası?ndan beş gömlek daha büyük bir iş çünkü.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri