Bir forumun kuraLnamesi

meRve^^

Bayan Üye
ßiR foRuMun kuRaLnaMeSi !

-sitemizde sizden güccükler var biraz terbiyeli olun la ayılar

-sitede öyle yok aşkım yok bitanem canım ciğerim diye konuşmalar istemiyorumayırırım valla

-konuya mesaj yazacaanız diye sohbet etmeyinsohbetiniz varsa gidin evinizde edin !! forum burası forum forum soldan sağa 5 harfli sohbet mekanı deyil

-kızlar öyle orasını burasını açıp bacaklarına isim yapıp siteye resimler koymaya kalkmasın be aile var burda terbiyesizler

-ben öyle sitemden emo memo istemiyorum biraz akıllı olun güccüklerinize böyle mi örnek olacaaanız?

-siteye ağzına burnuna halkalar takıp dilini de çıkartım fotoğraflarınızı koymayın..hele takan varsa bu siteye hiç girmesin

-müslüm babaylan azer dışında şarkı isteyen olursa yakarım

-bu güzide forumumuzun ahenkle hazırlanmış ehemmiyetle şeettiimiz kurallarını okumayan top olsun garşıma çıhmasın siteyede gelmesin

mersi

---> Bir forumun kuraLnamesi

Ayı dediklerine mersi diyen tutarsızlık ornegını bızlere burada sundugun icin cok saol :D

---> Bir forumun kuraLnamesi

bu güzide forumumuzun ahenkle hazırlanmış ehemmiyetle şeettiimiz kurallarını okumayan top olsun garşıma çıhmasın siteyede gelmesin

hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri