Bir Fikrim var (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UykuCu

Kayıtlı Üye
Herkesin bildiği gibi msn vermek yasak :)

çok akıllıca uygulanmış asLında Pm atma yasağı.. Ama bir yandan da Forum üyelerinin birbiriyle bağlantı kurmsını zorlaştırıyor.

evet bazı sapıkcanlar forum daha çok bayan üyeden oluştuğu için pm atarak msn vericeklerdir veya isteyeceklerdir bu yasak olmasa.. :)

Bu Uyglamanızı Sonuna Kadar Destekliyorum ama aklıma aslında şöyle birşey geldi.. :)

Kimse Profiline tanımadığı kişileri arkadaş olarak eklemez. Değil mi?

Lafı fazla uzatmadan Birbirinin profilinde bulunan kişiler birbirlerinden bir şekilde msn alış/veriş'i yapabilirler mi?

yani böyLe bir uyguLama başlatabilirler mi adminler?

Birçok kişinin benimle hem fikir olduğundan şüphem yok.. ama yine de son karar her zaman sizin :)

Saygılarımla.

& Uykucu

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Bir Fikrim var :)

Msn Alış verişini napıcaksın ?

Profiline tanımadıgın insanları arkadaş olarak eklemez demişsin .

Eger böyle bir uygulama başlarsa tanıyan tanımayan sırf msn alış verişi için birbirlerini ekliyecekler ?

profiLden mesaj yazıp mesajı deiştirmekden koLay ne varki verir msnsını deiştirir

Sadece bir fikirdi bu?

Msn Alış verişini napıcaksın ?
Forum üyelerinin birbiriyle bağlantı kurmasına veya daha rahat sohbet etmesine yarayabilir?

Profiline tanımadıgın insanları arkadaş olarak eklemez demişsin .

Eger böyle bir uygulama başlarsa tanıyan tanımayan sırf msn alış verişi için birbirlerini ekliyecekler ?

Bu kadar zahmetli bir olay kanımca rahatsızlık verici insanlar tarafından beklenmez.

**

Sadece bir fikirdi.

______

Nasıl yani kunt10 ?

eL-Cevap

Günaydın :)

Forumda msn alışverişi yasktır sonradan bır suru sorunlar teşkil ediyor Turkıyede 1o ınsanın malesef nerden baksanız 4 tanesinde kötü niyet var. Burda pm olmadıgı ıcın konular acılıyor ve nıyetler anlasılıyor orn: yenı uye olupda reklam ıcın gelenler dırekmen pm'ye sarılır :) Mesaj sayısına gore olsun dıyenler var :) bu sefer post kasma merakı olusacak haksızlık vs denılecek :) Arkadaslarınızı daha mı ıyı tanımak ıstıyorsunuz sohbet alanında sohbet yapabılırsınız flood yapmadan tabikide. Kişisel Sayfayı Bosuna eklemedık orda daha ıyı tanıyabılırsınız resımlerını uye resımlerınden bulabılırsınız :) Webcam gerek yoktur sanırım :) Forum msn fark yoktur . Kişilikler hep aynıdır. mesela sen benım msn adresımde eklısın ama forumda nasılsak oyleyız pek konusmuyorz :) bu açıdan dusunulmesı gerekır :)

Düşüncen için teşekkur ederız. Gold Uye Olursanız pm atabılıyorsunuz buda var unutmayın :)

İyi GünLeR

endLesS

Güzel Düşünce Tabiki

Öncelikle Adminlerimin Sert Tavrını Aldırmayasın

En Az Benim Kadar Hassaslar Bu Konuda..

Ancak

Herkez Tanımadıgı Kişileri Ekliyor Malesef Arkadaş Listesinde

Benim Arkadaş Listemde

95 Kişi Var

Ben bunun 20 Tanesini Taniyorum

Öbürleriyle Sadece

Merhaba , Merhaba

O Kadar :)

+

Forumda Cogu Kişi Msn Alıp Vermek İstiyor

Tanımadıgı Biri Eklese Bile Arkadaş Listesinde

Direk Kimsin Diye Sormadan Arkadaş Listesine Ekliyor

Anlatabiliyormuyum. :)

Amacım Sorun Yaratmak değildi :) Sadece Msn Alışverişi yaptığımız zaman arkadaşlıkların daha verimli olabileceğini düşünmüştüm :)

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..

Sorun Zaten Yok.

Ama Biz Geçmişde Her Türlü Şeyleri Denedik

Ne Yaptıysak iyi Niyetimiz Suistimal Edildi

Rep Verirken Yorum Yerine MSN YazanLarmı ararsın

neLer neLer yaşadık , gördük

hiç bi sonuc aLamadık malesef.

Peki :) .. Forum üzerinden konuşmaya devam ederiz artık :)

Bu arada Günaydın.

Herkes İcin En Hayırlısı o Olacagından Şüpem Yok. :)

Konuyu Kilitliyorum başka Bişey Yoksa ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri