Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir erkeğin saçlarının uzun olması iş hayatını etkiler mi?
---> Bir erkeğin saçlarının uzun olması iş hayatını etkiler mi?
yasanilan memlekete gore degisir,benim yasadigim memlekette uzun veya kisa sac kimsenin umurunda olmaz.Iranda erkek sakal birakmazsa adamdan saymazlarmis
---> Bir erkeğin saçlarının uzun olması iş hayatını etkiler mi?
sektore gore degisir ama artik uzun sac yuzunden is sorunu yasayan kalmadı, kamu dısında istedigi sektorde calısabilir
ama arda 3-5 denyo sirket de cikabiliyo.. bazı sirketler var sırf moderin gorunum adına uzun sac-kupe kombinasyonlu kisilerden seciyolar ( ozellikle bilisim)
uzun saclı olarak gittigim is gorusmesinde konusu bile gecti kadın diyoki kabul edilirsen sacını kesmeyi dusunur musun?
biraz daha derli toplu olabilirim dedim afedersin tatlım, yanlıs anlama, bu sac ne manaya geliyor (gulerekten) sanayiye mi adam arıyosunuz yanlıs mı geldim dedim (o gun sac tipim DR Ömer Çelakıla benziyodu bide tac takmıstım yinede sexydi)
mulakat sırasında sac-sakal gitti ama isi kaptim ) tutucu bir firma ise sormaz bile zaten, direk eler..
not:kurumsalım