bir derelı klasıgı

RuThLeSs

Kayıtlı Üye
Yönettiği her maç olay olan Selçuk Dereli, dün de Ali Sami Yen´e damga vurdu. Kararlarıyla tribünleri çıldırtan Dereli, yine taraftarlardan küfür yedi.

‘Kaç para aldın!’
Fenerbahçe onu istemiyor; Beşiktaşlılar, Denizli maçı da dahil olmak üzere her fırsatta ona küfür ediyor. Çaldığı düdüklerle kimseye yaranamayan, bu kez de Ali Sami Yen’de Galatasaraylı taraftarları çileden çıkarıp, küfürlü tezahüratlara maruz kaldı. Küfrün yanı sıra Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan’ı istifaya çağıran Sarı-Kırmızılılar, “Selçuk gol gol gol, Oğuz Sarvan seninle gurur duyuyor, Selçuk doğru söyle kaç para aldın” gibi sloganlar attı.

---> bir derelı klasıgı

turgay turgay topu çekti pası memed eren erennn şuttttt ve goOOOOoooooOOOoOoOolllll kayserispor 90da beraberliği sağlıyorrr:D:D

---> bir derelı klasıgı

akın gıtme kımsenın ustune allaalla:D

hakkat dunku mac beraberemı bıttı:D:D

---> bir derelı klasıgı

he valla lincoln atıldı ben pozisyonu izliyom kart çıkmıs dedim hangipozisyona verdi üçücnü izleyişimde anladım :D

---> bir derelı klasıgı

selcuk ananı yonetim biiip :)

tskler selcuk derelı ve oguz sarvan

mhk dıye bı yapı dagıtılmalı bence
hakemler mhknın kurallarına uymuyor
sallamıyorlar mhkyı
o zaman bole bı yapı nıye var
selcuk derelı,yunus yıldırım ve bı kac hakem nıye kafasına gore hareket edıyor
mhkyı sallayan yok
en basıt ornegı bu macta yasanmasada bır cok macta yasanıyor
el ısaretı ıle kart ısteme sarı kart gerektırır
bır cok hakem yapmıyo bunu gostermıyor kart
mhk kurallarımı degıstırdı acaba ?
emınım cıkıp sade bı acıklamayla hakem hataları oluyor dıcekler
dıcek baska seylerı yok

selcuk-oguz el ele
annelerınız finale :)

---> bir derelı klasıgı

Tohumlar Fİdana, Fİdanlar AĞaca, AĞaÇlar Ermana, Ormanlar Şansala Gİrmelİ Yurdumda :)

---> bir derelı klasıgı

burayı anlamadım:Dkazandık ama berabere bıttı:D:D

sevıclısınız yanı berabere bıttıgıne:psızde haklısınz adamların ıkı penaltısını vermemısler berabere bıtmıs ondan dolayı sevınclısınız:D:D
yaaa kulaklarını cınlattık kendılerının :D

akın biiip cocukları onlar :D

---> bir derelı klasıgı

dün samiyende çok haksızlık yaptııı ve taraftardda baya büyük tepki gösterdi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri