Bir başkasının bedeni ..

Lessien

Banned
Bir başkasının bedeni ..

Dün benim için geçen en zor günlerden birisiydi aslında . Çünkü dün en çok , duygularımla oynadılar . Küçük bir oyuncak parçasıymış gibiydi kalbim . Hani küçükken düşersin .. Dizin çizilir , acır .. Acımadı kiiiii diye gülüp acını içine atarsın ya . Zıplaya zıplaya koşarsın ama yinede gülersin , zıplayınca diner ya acın sanarsın . İşte dünün de bu küçüklüğümden bir farkı yoktu . Kendi düşen ağlamaz derler ya .. Aslında büyüdükçe acıyormuş insanoğlunun canı .. Büyüdükçe acımadı ki kelimelerini kullanmaksızın .. Canını yakan kişinin canına tapıyormuş . İnsanlar büyüdükçe , mutluluklar azalıyormuş . Herkes için böyle değil ya .. Neyse ..

İşte dediğim gibi , dün benim duygularımla oynadı bir kadın . İlk önce göklere çıkardı beni , uçurdu .. Sonra yere çakıldım , bıraktı beni . Öyle bir düştüm ki .. Sanki iç organlarım birbirine çarpmışlar , kanamışlar .. Üzerinde kaldıramadığım bir yük belkide .. Kafayı sıyırmış olma durumum . Kanayan duygularım , ruhumun bedenime yaptığı işkence .. Yıpratılmıştım aslında . Bir kadın tarafından yıpratılmıştım .

Az olsun çok olsun topladım kendimi . Gece oldu yatağıma yattım .. Telefonumdan gelen "tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik" sesine uyandım . Aslında uyumuyordumda . Bir mesaj vardı , gözlerim ne kadar buğulu olursa olsun okuyabilmek için çabaladım . Demiş ki ;Ben bir başkasına aitim .

Okudum , anlamadım . Tekrar okudum .. Üzerime muhteşem bir halsizlik çöktü , kolumu ayaklarımı kafamı oynatamıyordum . Gülmeye başladım . Hıçkıra hıçkıra güldüm kendime . Sonra sanki karın bölgemde kocaman bir okyanus varmış , dalgalar dışıma vurmak istiyormuş .. Göğüs kafesimde söndürülemeyen bir yangın başlamış gibi ..

Duraksadım bir an .. Düşünmeye başladım . Yani benim .. Benim gözlerinin içine bakmaya kıyamadığım , yanaklarına dokunamadığım , yanındayken sus pus konuşamadığım kadın .. Bir ba...başkasına aitmiş . Benim kadınım dediğim kadın ..

Şimdi biliyorum .. Cümlelerim kanayacak , iç organlarım kanayacak , ruhum bedenime işkence yapacak .. Canım acıyacak biliyorum , saklayamam bunu ama acıyacak ..
Benim canım acırken kadınım dediğim kadın ; Bir başkasına ait olacak , bir başkasının gözlerinin içine bakacak .. Bir başkasına seni seviyorum , sana aşığım diyecek .. Ve ben .. Benim elimden hiçbir şey gelmeyecek .. Ben sadece susacağım .. O mutlu olacak .. O mutlu olduğu için ben de mutlu olucam ama .. Aması var işte .. Sonunda mutsuz olan o olacak !

Neden biliyormusunuz ? Çünkü her mutluluğun bir sonu vardır .. Her AŞK ölümü tadacak .. Ben mutsuz olacağım , o mutlu olucak .. Sonra bir gün .. O'da benim gibi yere çakılacak .. Ve o gün aklına gelen ilk ve tek kişi ben olacağım .. Beni arayacak , beni soracak .. Ama bulamayacak çünkü ben .. Çünkü ben artık onu .. Ben artık onu sevmiyor olacağım , onu unutmuş olacağım , ondan nefret ediyor , ondan iğreniyor olacağım . Bunlar olacak ama .. Onun adına üzülüyor olacağım .. Bu sefer o mutsuz olacak , ben mutlu olacağım ..

Timur K. (Lessien)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri