oyunumuz Basit arkadaşlar...bir atasözü uyduruyoruz...o kadar )
M Mastor Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #2 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Nar ekşisiz roka yaralı ceylana benzer.
'hayaL Bayan Üye 21 Şub 2012 #3 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Yarın yapman gereken işi bugunden yapma )
ashli Bayan Üye 21 Şub 2012 #4 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Gidenin arkasından bakma
Director23 Banned 21 Şub 2012 #5 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Holiganlık bütün kötülüklerin anasıdır .
NewCS Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #6 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Aşk Denen Meret...Siyah Beyazdan İbaret....!
Bezmi$h Banned 21 Şub 2012 #7 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Attığını Vur, Vuruduğunu Düşür, İnsan Ayaklarından Üşür
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Attığını Vur, Vuruduğunu Düşür, İnsan Ayaklarından Üşür
'hayaL Bayan Üye 22 Şub 2012 #8 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Geç hayatla dalganı, boşver yorma kafanı
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #9 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Gitme mahkeme yollarına, alırsın babayı sonra :H
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Gitme mahkeme yollarına, alırsın babayı sonra :H
'hayaL Bayan Üye 22 Şub 2012 #10 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın kızını dövmeyen, oglunu döver)
M Mastor Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #11 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Bizlere vergiler zamlar, Erdoğanın oğluna yatlar katlar.
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Bizlere vergiler zamlar, Erdoğanın oğluna yatlar katlar.
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #12 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Olmak istiyorsan başbakan, söyle bana bin yalan
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Olmak istiyorsan başbakan, söyle bana bin yalan
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 22 Şub 2012 #13 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Arıyorsan ölümsüz aşkını, kaldır semaya başını
N nedenbendede Kayıtlı Üye 26 Şub 2012 #14 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Yaşamak hüner değil, seninle ölmek istiyorum! (;
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Yaşamak hüner değil, seninle ölmek istiyorum! (;
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 27 Eyl 2012 #15 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın damlaya damlaya dağdan kestim kereste
M Moreas Bayan Üye 4 May 2014 #16 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın En büyük arkadaşlıklar nefretle başlamaz çıkar ilişkisi ile başlar.
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın En büyük arkadaşlıklar nefretle başlamaz çıkar ilişkisi ile başlar.
KoJiRo Kayıtlı Üye 18 May 2014 #17 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Sakla samanı inekler AC kalsın IdeaTabA1000L-F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Sakla samanı inekler AC kalsın IdeaTabA1000L-F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Silencio Kayıtlı Üye 1 Haz 2014 #18 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Varsa giderin, her yerde öter dilin
Gullican iڪے∂ηßuℓ Bayan Üye 11 Ocak 2016 #19 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Unutma sarj makinasini, telefonsuz kalirsin
Luna Crisis♪ Bayan Üye 21 Şub 2016 #20 ---> Bir Atasözü Uydurun Gelecek Nesiller Yararlansın Güvenme kimseye ağlatırlar seni de