bir annenin dramı lütfen bakın
çöl çiçeği Banned 10 Eki 2007 #5 ay çok kötü oldum okadar zorki böyle bişeye dayanmak canından bi parçanın gitgide gözlerinin önünde eriyip gittmesi offf :S:S:S:S
ay çok kötü oldum okadar zorki böyle bişeye dayanmak canından bi parçanın gitgide gözlerinin önünde eriyip gittmesi offf :S:S:S:S
merve Bayan Üye 14 Kas 2007 #11 çöl çiçeği' Alıntı: ay çok kötü oldum okadar zorki böyle bişeye dayanmak canından bi parçanın gitgide gözlerinin önünde eriyip gittmesi offf :S:S:S:S Genişletmek için tıkla ... aynen katılıorumm Allah sabır wersin...
çöl çiçeği' Alıntı: ay çok kötü oldum okadar zorki böyle bişeye dayanmak canından bi parçanın gitgide gözlerinin önünde eriyip gittmesi offf :S:S:S:S Genişletmek için tıkla ... aynen katılıorumm Allah sabır wersin...
G Garage16 Kayıtlı Üye 16 Kas 2007 #12 gözlerının onunde eriyiip gıtmesı kadar can yakıcı bişi yaa :S
CoSSeCanT Kayıtlı Üye 19 Kas 2007 #14 Çok kötü yhaa:S kötü oldum birden.. bu kadar genç yaşta.. yazık..
dikkatasikıs Bayan Üye 25 Ara 2007 #19 ayyyyy çok acıklı be üzüldüm yha kadın içinde zor olmuştur işte allah bazılarını böle bazılarınıda başka güzel yaratıo saçma oldu
ayyyyy çok acıklı be üzüldüm yha kadın içinde zor olmuştur işte allah bazılarını böle bazılarınıda başka güzel yaratıo saçma oldu