Yeşil Kırmızı Ekibi olarak Karşıyaka'ya tekrardan gelen ve gelir gelmez G.Antep Bld. maçında fileleri havalandıran futbolcumuz Feridun Sungur ile görüştük. Yeşil Kırmızı formayı çok özlediğini belirten ve tekrardan bu büyük camiada oynamaktan çok mutlu olduğunu belirten Feridun;"Bu camiayı, renkleri, ortamı, hocamız Erdoğan Arıca'yı çok seviyorum. Tekrardan Karşıyaka formasını giymek büyük mutluluk. İlk maçımda bu büyük taraftarın önünde golle başlamak ayrı keyif. Keşke ilk yarıdaki pozisyonları değerlendirebilseydik de ilk haftaya galibiyetle başlasaydık. Çünkü galibiyetle başlamak çok önemli. Yinede ilk maçta yenilmemek iyidir" dedi.
Karşıyaka'nın bu sezon çok kaliteli bir kadro kurduğunu belirten Feridun;"Yaklaşık üç sezondur bu ligte mücadele ediyorum. Maçlara bu kadar istekli çıkan bir takım daha görmedim. Burada asker futbolcu çok. Okan, Baki, Fuat gibi tecrübelirle asker futbolcular birleşince bu sezon hedefimize ulaşmamamız için hiç bir neden yok. Diğer takımlara göre gerek kadromuz, gerek ortamımız ile bu sezonu bir adım önde bitiririz diye düşünüyorum" dedi.
Karşıyaka'nın bu sezon çok kaliteli bir kadro kurduğunu belirten Feridun;"Yaklaşık üç sezondur bu ligte mücadele ediyorum. Maçlara bu kadar istekli çıkan bir takım daha görmedim. Burada asker futbolcu çok. Okan, Baki, Fuat gibi tecrübelirle asker futbolcular birleşince bu sezon hedefimize ulaşmamamız için hiç bir neden yok. Diğer takımlara göre gerek kadromuz, gerek ortamımız ile bu sezonu bir adım önde bitiririz diye düşünüyorum" dedi.