Bilirmisin ?

Lessien

Banned
"Bilirmisin ? &"

Kapanan bir telefon var , ve yarım yamalak gitmiş bir mesaj .. Belkide hiç bir zaman okuyamayacağı olan bir mesaj , belkide benden gitmesine engel olabilmek için çabalayıpta , boşuna çabalamış olmamın beynimi yoran yoğun düşünce var aklımda .. Ne düşündüğümü bile bilmiyorum , gitmesinimi yoksa kaldığını bilmem mi ? Gitmek için çabaladığını göremiyorum , çünkü gidemez benden biliyorum . Peki ama telefonu niye kapalı , bunu bilmiyorum . Düşünüyorum düşünüyorum .. Sanırım biraz yalnız kalmak istedi sevgilim , peki tamam yalnız kalmak istediyse , istemiştir tamam ama . Peki ya ben ? Düşünüyorum , ama boşuna düşünüyorum biliyorum ..

Sen bilirsin beni , bazen saçmalar dururum , bazen çok kızarım , hatta bağırırım sana korkuturum seni , bazen hakaret edersin bana gücenmem , darılmam sanarım kendimi ama , üzülürüm işte elimde değil .. Hatta bazen beni çok bekletirsin , ama bilirsin bekletilmekten nefret ettiğimi .. İstemezsin beni bekletmek bilirim , ama bilirsin ne kadar nefret ettiğimi .. Bunu bile bile istemeden bekletirsin beni .. Bende çok kızarım sana , demediğimi bırakmam sonra kırılırsın .. Kırarım seni ama , yinede seversin beni bilirsin .. İstemeden kırdığımıda bilirsin , isteyipte sana kıyamadığımıda .. Bazen seni yanlış anlarım , hatta bakarsın bir ton laf yaparım , yine kırarım seni parçalarım .. İstemeden yaptığımı bilirsin , isteyipte seni kıramayacağımı .. Ama elimde değil işte , bilirsin ..

Ama bunların bütün hepsinin , sana çok değer verdiğimden dolayı olduğunu , sana birşey olacak diye çok korktuğumu .. Sensiz geçen her dakikanın içimde oluşturduğu özlem duygusunu .. Özlem duygusundan öte canımın acıdığını da bilirsin .. Şakayı kaldıramadığımıda bilirsin , bazen şakalar yaparsın , bu yüzden sana çok kırılırım çok darılırım ... Ağzını görürüm , gözlerini .. Ah yine kıyamam sana , hemen gel buraya derim .. Gelirsin sende .. Sımsıkı sarılırım sana , acılarımızı gezdiririm teninde ..

Gözlerinde kaybolurum .. O an Dünya sanki , sanki hiçbirşey yokmuş gibi .. Sanki senden başka hiç birşey yokmuş gibi .. Sanki senden başka hiçbirşeyin , hiç kimsenin olmadığı gibi ... Sonra burnun burnuma değer huylanırım , hafif gülümserim gözlerine .. Gülersin .. Bilirim gözlerini gözlerimden ayırmadığını .. Ayıramazsın da zaten .. Gözlerinde beni bulurum bilirsin .. Yine gülümsersin .. İçim garip olur .. Dudakların dudaklarıma sürter , kupkuru olan dudaklarımla ilki yaşama hevesinin ne kadar tatlı olacağınıda bilirsin .. Hayır bunu bilmezsin ama , bilirsin ilkin olduğunu .. Daha fazla deydirirsin dudaklarını dudaklarıma ... Kendime engel olmaya çalıştığımıda bilirsin .. Yumruğumu sıktığını görürsün ıslatırsın dudaklarımı dudaklarınla .. Tenim yıkanır o an .. Seninle geçirdiğim zamanla yıkanırız .. Sırılsıklam oluruz bilirsin .. Bilirsin güneşim olduğunu .. Beni tekrar kurutacağınıda bilirsin .. İçim dışıma çıkmak ister , teninle giydirdiğim ruhum dışarı çıkmak ister , seni seviyorum demek ister ama , diyemez , çıkamaz bilirsin .. Aslında çıkar ama , o oraya saklanmıştır .. Sadece sana özeldir , sadece sen hissedersin , sadece sen bilirsin .. Başka kimseler bilmez .. Başka kimseler olamaz orada .. Ruhumu ısıtan tenini kimse göremez .. Sen bile göremezsin .. Bilirsin çok göstermek isterim onu sana ama .. Gösteremem işte .. Görürsen soğursun belki benden diye ... Hani soğursun derken , gözlerin içimi üşütür diye , ama üşütmez bilirsin , çünkü bilirsin sen benim güneşimsin .. Kalbimin terlediğinide bilirsin , gözlerimin buğulandığınıda ...

Sen herşeyi bilirsin aslında ... Peki ya ben ? Peki ya ben neyi bilirim bilirmisin ?

Ben seninle geçirdiğim her saniyenin değerini bilirim .. Kolumdaki saatin tik tak tik tak seslerinin kalp atışlarımı yankıladığını , zamanın sen olduğunu bilirim .. Geçirdiğim tüm zamanın senin olduğunu , tüm zamanımı seninle geçirdiğimi bilirim .. Belkide bu yazdığım şeyler , yine saçmalamış dedirtirse sana .. Bunların hepsini sana yazdığımı bilirim .. Baktığım ve gördüğüm herşeyin sen olduğunu bilirim , bilirim benim gözlerim sensin .. Senden başka kimi görebilirim ? Aşk olduğunu bilirim , aşkın temeli olduğunu , ilkim olduğunu bilirim .. İlkin olduğunuda ..

Vücudumun heryerinin sana ait olduğunuda bilirim .. Gözlerimin , ağzımın , burnumun , ellerimin , ayaklarımın , kulaklarımın , aynaya bakıpta gördüğüm herşeyin sen olduğunu bilirim .. Çünkü aynadaki sensin ...

Gözlerim sensin bilirim .. Çünkü baktıpta gördüğüm her yerde seni görüp afalladığım zamanlar oldu , oturupta düşündüğüm zamanlar ... Şaşkın gözlerimle bir merdiven altına oturupta , bunun nedenini düşündüğüm zamanlar ... Oturup düşündüm .. Gözlerinde gözlerimi bulduğumu gördüm .. Hissettim belkide .. Sonra kalktım ayağa , daha fazla düşmedim gözlerine .. Yürümeye başladım nereye gittiğimi bilmeden .. Ayaklarım sana koşar biliyorum , nereye gidersem gideyim orada seni görürüm .. Çünkü benim gözlerim sensin bilirim .. Ne kadar koşarsam koşayım , ne kadar uzaklaşsam buralardan , yine seni görürüm bilirim .. Burnumda sensin benim .. Hani burnumda sensin derken aslında .. Senin için yaşadığımı , senin için yaşayacağımı bilirim .. Aldığım nefesin sen koktuğunu bilirim .. Senin için yaşadığımı bilirim .. Aldığım nefesi kulaklarımda işitirim .. Tıpkı esen rüzgardaki hava gibi , koşarken yanaklarında hissettiğin rüzgar gibi .. Bilirim aslında aldığım nefesin bile sen olduğunu , senin benim melodim olduğunu , nakaratın olduğunu .. Duyduğum herşeyin sen koktuğunu bilirim .. Aynadaki sen'i bilirim ...

Peki şimdi soruyorum sana .. Ben neyi bilirim ?

Timur K.(Lessien)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri