okeanos
Banned
tarih 11 mart cuma satt 00.44
10 dakika önce bi elektrik kesintisi yaşadım!
evde tek olduğumdan, ve karanlıktan deli gibi korktuğumdan hemen telefona sarıldım tabiii
telefonu açan bayan son derece kibar; ben xxxxx ben asistanınız tuğçe nasıl yardımcı olabilirim?
ben; şeyyy elektrikle ilgili bi sorunum varda nereden bilgi alabilirim acaba?
bayan; xxx den alabilirsiniz efendim!
iyi geceler v.s
telefonu kapatıp bayanın söylediği numarayı çevirene kadar en fazla 4-5 saniyr geçmiştir ama deli gibi korkan ve şiddetle titreyen ben numarayı unuttum!!!!!!
tekrar bilinmeyen numaralar servisini aradım karşıma tüğçe çıkmasın die dua ediyorum tabii
neyse bu defa kibar bi bey; xxxxxben aisistanınız ünal, nasıl yardımcı olabilirim?
ben; elektirik kesintisi var nereden bilgi alabilrim onu öğrenecektim....
beyefendi cevap verecek oldu...
kiii elektrikler geldiiiii sağolun iyi geceler!!! deyip telefonu kapatıverdimmm tabi bu sırada kahkahayı bastım!!
yalnız ben değil ünal beyde!!!
))))
10 dakika önce bi elektrik kesintisi yaşadım!
evde tek olduğumdan, ve karanlıktan deli gibi korktuğumdan hemen telefona sarıldım tabiii
telefonu açan bayan son derece kibar; ben xxxxx ben asistanınız tuğçe nasıl yardımcı olabilirim?
ben; şeyyy elektrikle ilgili bi sorunum varda nereden bilgi alabilirim acaba?
bayan; xxx den alabilirsiniz efendim!
iyi geceler v.s
telefonu kapatıp bayanın söylediği numarayı çevirene kadar en fazla 4-5 saniyr geçmiştir ama deli gibi korkan ve şiddetle titreyen ben numarayı unuttum!!!!!!
tekrar bilinmeyen numaralar servisini aradım karşıma tüğçe çıkmasın die dua ediyorum tabii
neyse bu defa kibar bi bey; xxxxxben aisistanınız ünal, nasıl yardımcı olabilirim?
ben; elektirik kesintisi var nereden bilgi alabilrim onu öğrenecektim....
beyefendi cevap verecek oldu...
kiii elektrikler geldiiiii sağolun iyi geceler!!! deyip telefonu kapatıverdimmm tabi bu sırada kahkahayı bastım!!
yalnız ben değil ünal beyde!!!
))))