Bilimsel Bir Deney için 20 Sene Dondurulup 150 Sene Sonra Açılmak İster Misiniz ?

Bilimsel Bir Deney için 20 Sene Dondurulup 150 Sene Sonra Açılmak İster Misiniz ?

• `Yaşamam gereken zaman şimdiki` der, kabul etmem

Oy: 4 57.1%
  • Geleceği merak ettiğimden kabul ederim

Oy: 1 14.3%
  • Tekrar hayata dönme garantisi verirlerse kabul ederim

• Bir daha uyanamama ihtimalinden korkar, kabul etmem

Oy: 0 0.0%
  • Ailem de bu deneye katılırsa kabul ederim

• Maddi açıdan yapılan teklif tatmin edici olursa kabul ederim

• `Böyle bir fırsat kimin eline geçer` der, koşulsuz kabul ederim

• Kullanılan toplam oy
    7
---> Bilimsel Bir Deney için 20 Sene Dondurulup 150 Sene Sonra Açılmak İster Misiniz ?

Yaşamam gereken zaman şimdiki` der kabul etmem

---> Bilimsel Bir Deney için 20 Sene Dondurulup 150 Sene Sonra Açılmak İster Misiniz ?

`Yaşamam gereken zaman şimdiki` der kabul etmem'

gelecek çok parlak gibi gözükmüyor...

`Böyle bir fırsat kimin eline geçer` der, koşulsuz kabul ederim

Geleceg merak etgm icn kbuk edrim.

GeLeceği merak ettiğim için KabuL ederim :p

20 sene dondurulp 150 sene sonra nasl açılcaz merak ettm:D

gelecegi merak etmesine ederizde... bence hayri haremet seyler beklemiyor bizi.. hazir oldumu sanmiyor...

kabbul etmiyorum :D ama bir yandanda ediyorum :D

Geleceği merak ettiğimden kabul ederim :D ama şimdi ki zamanıda yaşamak isterim aslında .d kararsız kaldım :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri