Bilica: ''İyi oynamaya çalışıyorum''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunmacısı Fabio Bilica; Bursaspor maçını ve forma şansını yorumladı..

"Maçta öne geçen taraf olarak galibiyet kaçırdığımızı söyleyebiliyoruz. Golü bulduktan sonra maç lehimize gidiyordu. Golü yedikten sonra maç, bir o tarafa bir bu tarafa gidip geldi.

Biz oyuncular olarak çalışıyoruz. Hocamız kimi 11'e koymak istiyorsa, kim oyun planına daha çok uyuyorsa onu oynatıyor. Ben de şans bulduğum zamanlarda iyi oynamaya çalışıyorum"

-BASIN TOPLANTISI-
Bilica ise sözlerine Türk halkının Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak başladı. Maçta öne geçtiklerini, daha sonra bunu korumak ve skoru açmak için çabaladıklarını dile getiren Bilica, ancak bunda başarılı olamadıklarını belirtti.

Bir gazetecinin, ''Son haftalarda özellikle forvet oyuncularıyla ciddi polemik yaşıyorsun. Bunun nedeni nedir?'' sorusunu Bilica, ''Ben bunu polemik olarak değerlendirmiyorum. Ben formasını giydiğim takımın başarılı olması, haklarını korumak için elimden geleni yaparım'' diye yanıtladı. Bilica, başka bir gazetecinin maçta Sercan Yıldırım ile yaşadığı sürtüşme ile ilgili sorusunu ise ''O maç içinde bir pozisyondu. Düdük çalınmış ve Sercan'ın bana sert girme konusu vardı. O olayda polemik yok'' diye cevapladı.

Bilica, ''Fenerbahçe'de Brezilyalı oyuncuların tasfiye edildiği yönünde bir görüntü var. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsun?'' sorusuna ise ''Bu soruyu bana değil başkana sormanız gerekir'' cevabını verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber ankara nakliyat
bypuff
Geri