Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ?
ParadokS Kayıtlı Üye 1 Tem 2012 #2 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? Çok hızlı açıldığı için sorun yok.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Tem 2012 #3 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? hayır beklemeyı hıc sevmem
Valetta Bayan Üye 1 Tem 2012 #4 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? Yeter ki o açılsın ben onu beklerim
Deniz kızı Bayan Üye 2 Ağu 2012 #5 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? Hayır.
yesil83 Bayan Üye 2 Ağu 2012 #6 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? ne demezsin, bayiliyorum, zevkten 4 kose oluyorum izlerken cok gec acilmiyor gerci
---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? ne demezsin, bayiliyorum, zevkten 4 kose oluyorum izlerken cok gec acilmiyor gerci
H HaDeS Kayıtlı Üye 2 Ağu 2012 #7 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? hayir nefret ediyorum
SoulfulSoul Kayıtlı Üye 2 Ağu 2012 #8 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? Tabi ki hayır.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 3 Ağu 2012 #9 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? Hayır
LaZZkopateLLa Bayan Üye 4 Ağu 2012 #10 ---> Bilgisayarınızın açılışını beklemeyi seviyor musunuz ? Hayır, nefret ederim ^^