Bilgisayar

21xDiYaRx21

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar , İlk Öncelikle Sizi Rahsız Ettiğim İçin Özür Dilerim Foruma Yeni Kayıt Oldugum İçin Bu Paylaşımımı Nerede Yazacağımı Bulamadım. Bilgisayarımı 2 Sene Önce Aldım , Son 3 Aydır Bilgisayarım Çok Kasıyor Foruma Girdiğimde , Müzik Dinlediğimde , Oyuna Girdiğimde Kısacası Bilgisayarı Açtıktan Sonra Eziyet Başlıyor Diyebilirim , Bunun Sorunu Nedir Bir Türlü Anlayamadım. Geçenlerde İnternet Cafeye Götürdüm Tanıdık Arkadaş Bilgisayara RAM Almamı Önerdi Birde Sizlerden Bilgi Almak İstedim Aşağıdaki Resimde Görüldüğü Gibi Bilgisayarımın Durumu. Bu Arada Benim Yazmış Oldugum Konuyu Yanılmıyorsam Kimse Paylaşmamış İnceledim Ama Bulamadım Konu Önceden'de Açıldıysa Tekrar Özür Dilerim. :107:

8xhx8.png

Son düzenleme:
---> Bilgisayar

Windows 7 Ultimate ,

İlemci: AMD Sempron 140 processor 2.71GHz

RAM: 1,00 GB

Sistem türü : 32 bit işletim sistemi

---> Bilgisayar

Windows 7 Ultimate ,

İlemci: AMD Sempron 140 processor 2.71GHz

RAM: 1,00 GB

Sistem türü : 32 bit işletim sistemi

Kardeşim RAM da bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Benim ramım 512 mb :I ve virüs bulaşmadığında kasmıyor.İyi bir virüs programıyla bilgisayarını taratmanı öneririm veyada kasanın içini aç hiçbirşeye zarar vermeden tozları makineyle çek ve peçeteyle temizle.

---> Bilgisayar

Kardeşim RAM da bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Benim ramım 512 mb :I ve virüs bulaşmadığında kasmıyor.İyi bir virüs programıyla bilgisayarını taratmanı öneririm veyada kasanın içini aç hiçbirşeye zarar vermeden tozları makineyle çek ve peçeteyle temizle.

512 Mb :D Kardeşim Ben Normalde 1-2 Ayda Bir İç Dış Temizleme Yapıyorum Zaten.. En İyi Virüs Programıyla Tarattım Ama Nafile Birtürlü Sorunu Çözemedim Ama Araştırdım Şuanda Eski Virüs Programını Kaldırdım Yeni Bitane İndiriyorum Yarar İnşallah Bilgi İçin Teşekkür

---> Bilgisayar

512 Mb :D Kardeşim Ben Normalde 1-2 Ayda Bir İç Dış Temizleme Yapıyorum Zaten.. En İyi Virüs Programıyla Tarattım Ama Nafile Birtürlü Sorunu Çözemedim Ama Araştırdım Şuanda Eski Virüs Programını Kaldırdım Yeni Bitane İndiriyorum Yarar İnşallah Bilgi İçin Teşekkür

kasayı temizleyin, combofix ile sistemi güvenli modda taratın, ccleaner ile sistem temizliği yapın açılış programlarından gereksiz olanlarını kapatın, disk birleştirme yapın, güncel bir antivirüs yükleyip sistemi taratın. Sistem büyük ihtimal hızlanıcaktır.Bunları dene birde kardeşim

---> Bilgisayar

kasayı temizleyin, combofix ile sistemi güvenli modda taratın, ccleaner ile sistem temizliği yapın açılış programlarından gereksiz olanlarını kapatın, disk birleştirme yapın, güncel bir antivirüs yükleyip sistemi taratın. Sistem büyük ihtimal hızlanıcaktır.Bunları dene birde kardeşim

Anladım Kardeşim Tekrardan Teşekkürler , Nerdeyse 70-80 Tl Zarara Giriyordum :))

---> Bilgisayar

1 gb ram fena değil ama eğer son sürüm program ve oyunlar varsa kasmaya neden olabilir..Bence sen önce bir format çek olmazsa rami yükseltirsin.Ama formattan sonra kasma azalır büyük ihtimal.

---> Bilgisayar

1 gb ram fena değil ama eğer son sürüm program ve oyunlar varsa kasmaya neden olabilir..Bence sen önce bir format çek olmazsa rami yükseltirsin.Ama formattan sonra kasma azalır büyük ihtimal.

Format 3 Gün Önce Çekildi , Bilgisayarımda Sadece Gta San Andreas Oyunu Yüklü Bu Arada Windows 8 Kullanıyorum. Windows 7'de Kasıyordu Xp'de Kasıyordu..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri