bilgisayarın nasıl çalıştığını merak eden varsa TIKLASIN :51: :51: :51: :51:
paftali Kayıtlı Üye 29 Nis 2007 #1 bilgisayarın nasıl çalıştığını merak eden varsa TIKLASIN :51: :51: :51: :51:
SeNoRa_SeReNo Kayıtlı Üye 29 Nis 2007 #2 ay bu ne beynimin içindeki fareler gibi saol [[forumda olmayan bi konuyu actıgında kilitlemiom]
paftali Kayıtlı Üye 29 Nis 2007 #3 SeNoRa_SeReNo' Alıntı: ay bu ne beynimin içindeki fareler gibi saol [[forumda olmayan bi konuyu actıgında kilitlemiom] Genişletmek için tıkla ... Sana Söyleyecek Lafım Yok Sen Görevini yapıyorsun Ama yine canın sıkılırsa Benim Konularımı Kilitleyebilirsin
SeNoRa_SeReNo' Alıntı: ay bu ne beynimin içindeki fareler gibi saol [[forumda olmayan bi konuyu actıgında kilitlemiom] Genişletmek için tıkla ... Sana Söyleyecek Lafım Yok Sen Görevini yapıyorsun Ama yine canın sıkılırsa Benim Konularımı Kilitleyebilirsin
-oZKan- Ceo Admin 30 Nis 2007 #5 YUH YAA bıde benım pc gorsek nasıdır acaba her ıse gırıyo kasıldıgı zaman gormek ısterdım
RaiNingBlooD Banned 6 Tem 2007 #8 tMm ßende diom benim pc de ne var ßenim pc nin bilyeleri düşmüş demek
schatzi Bayan Üye 14 Tem 2007 #11 bak o alt tarafta adamlar varya beyaz önlüklü işte demekki onlar oturunca bağlantı yavaşlıyo kesiliyo
bak o alt tarafta adamlar varya beyaz önlüklü işte demekki onlar oturunca bağlantı yavaşlıyo kesiliyo
I IIDaggeRLordII Kayıtlı Üye 15 Eyl 2007 #16 Bende Diyorm Nie Pc Min Icinden Sesler Geliyor Megerse Ondanmis :d Paylasim Iicn Ty