Bildirme Butonu Sıkıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gözde'

Bayan Üye
İyi akşamlar,

Bildirme butonuna basıp bazı konuları ve mesajları bildirdiğim halde yöneticilere bildirimin gitmemesi gibi bir sorunla karşılaşıyorum.

Nasıl çözülebilir acaba ?

Son düzenleme:
---> Bildirme Butonu Sıkıntısı

iyi akşamlar Gözde...bildirimin gitmedigine dair hata uyarısı mı alıyorsun ? yoksa başka bişey mi...buton çalışmıyor falan gibi mi bir sıkıntı var

melek abla ben anlatıyım olayı
gözde iki gündür bildirim butonuna bastığı halde bildirilmiyor.
banada gelmior özkanada.
ayarlancak bir şekilde.

Yahu özkanada gelmıyor ne demek : )

ben site sahıbıym zaten, banada gelmıyorsa kım cozecek kıme actınız bu konuyu :)

ben gelmiyor demedım, gelmedi dedim..

yani sorun bızde değil gözde de veya bildirim yapanda diğer üyelerin düzenli bildirimleri geliyor bana ve yöneticilere.

bu konuyuda denedim şimdi geldi

-oZKan- Nickli Üye İhbarda Bulundu..!!

http://www.duslerforum.org/showthread.php?p=3796931#post3796931

Bu Konuyla İlgili Bildirim Var:
Bildirme Butonu Sıkıntısı
http://www.duslerforum.org/showthread.php?t=433326

Konunun Şikayet Edilme Sebebi:
dsadsadas

Acaba ardarda gönderdiğim için olabilir mi?

En az 15tane gönderdim çünkü gönderildi dedi, fakat gelmediği söyleniyor.

Ben özellikle müzik bölümünde arka arkaya birçok çift konu görüp gönderdiğim için 30sn bekle 60sn bekle vesaire uyarı geliyodu ve bekleyip gönderiyodum gönderildi deniyordu fakat gitmiyormuş benlik bir durum yok. Eğer ardarda atmaktan kaynaklı değilse bunun dışında butona basıp sebebi yazıp yolluyorum ne gibi hatam olabilir ? Belirtilirse dikkat ederim, site gerçekten çok yoğun tek yöneticilerin halledebileceği durum değil çünkü ve gördüğüm yerleri bildirip yardımcı olmak isterim.

olabilir o anlık olmuştur suan ıcın sorun yok bıldıırmler gelıyor cok fazla ust uste yapmayınız. veya forumda kırın lınk bıldırım bölumu var oraya mesaj olarak yazınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri