Bihter'in birbirinden şık kıyafetleri - Bihter'in Çizme Modelleri - Bihterin Çantası

LoKuMuM<3

Bayan Üye
Bihter'in birbirinden şık kıyafetleri

Aşk-ı Memnu'nun fettan güzeli Bihter Ziyagil'in meşhur elbiselerinden en beğenilenleri sizin için seçtik.
Aşk-ı Memnu'nun güzel yıldızı Beren Saat'in oynadığı Bihter Ziyagil, dizideki rolü kadar giydiği kıyafetlerle de her hafta olay yaratıyor. Genellikle seksapeli yüksek, ipek ve saten kıyafetleri tercih eden Bihter'in bugüne kadar giydiği elbiselerden en güzellerini bir araya getirdik.

Ben, geçen haftalarda fırtına gibi esen o "malum" sahnedeki kırmızı elbiseyi ve evlilik yıldönümlerini kutladığı gece giydiği fırfır detaylı elbiseyi çok beğendim.

Bakalım, sizin favoriniz hangisi olacak?

Bihter ve Adnan evlilik yıldönümlerini kutluyor.

Kalın siyah çorapları açık renkli elbiselerle giymek şimdilerde çok moda...

Günlük kıyafetleri bile çok şık.

Siyah ve beyaz en çok tercih ettiği renklerden...

Derin V yaka ve tek omuz elbiseler, en sevdiği dekolte tarzı...

Bihterin yeşil gözleriyle aynı renk elbisesi harika olmuş!

Bihter'in Çizme Modelleri
aşkı memnu çizmeleri - bihter çizmeleri - bihter çizme modelleri

Birinci çizme Hotiç‘ ten ikinci çizme Bambi‘ den. Bambi çizmenin fiyatı 100TL

Bihterin Çantası
Bihterin Kullandığı Çantalar - bihterin çantaları - bihterin çanta markası - aşkı memnu bihter aksesuarları

burberry marka

Louis Vuitton

---> Bihter'in birbirinden şık kıyafetleri - Bihter'in Çizme Modelleri - Bihterin Çantası

Louis Vuitton çantada çok güzel bir marka :)

Thank you baby (:)

---> Bihter'in birbirinden şık kıyafetleri - Bihter'in Çizme Modelleri - Bihterin Çantası

Rica ederm yavrum :)

bihterinkiyafetleri7.jpg

Güzel gacı be.xD

Beren Saat'in aşk-ı memnuda giydiği her kıyafet birbirinden güzel harika ya..Hayran kalıyordum izlerken :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri