Biberli Patates Tava Tarifi

' Kontes..

Bayan Üye
BİBERLİ PATATES TAVA TARİFİ
kafa-malzeme.jpg
500 gram taze patates
kafa-malzeme.jpg
2 soğan
kafa-malzeme.jpg
6 tatlı sivribiber
kafa-malzeme.jpg
45 gram margarin
kafa-malzeme.jpg
1 kahve fincanı sıcak su
kafa-malzeme.jpg
3-4 dal maydanoz
kafa-malzeme.jpg
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
kafa-malzeme.jpg
tuz
</B>
yapilisi_comlekp.jpg
Yapılışı Patatesleri kabuğu ile yıkayıp kurulayın ve elma gibi dilimleyin. Biberleri yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın. Saplarını kesmeden 3-4 cm kalınlığında kesip çekirdeklerini temizleyin. Maydanozu yıkayıp kıyın.

Soğanları soyup piyazlık doğrayın. Margarini eritip soğanı pembeleştirin. Patatesleri ekleyip kızartın. 1 fincan sıcak su ve sivribiberleri ilave edip kısık ateşte kapağı kapalı olarak 10 dakika kadar pişirin. Yüksek ateşte kapağı açık olarak 5 dakika kadar daha pişirin. Tuz ve pulbiberle tatlandırıp maydanoz serpin. Malzemeyi harmanlayıp ocaktan alın. Sıcak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst