bi sorum olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sterio

Kayıtlı Üye
benim rep puanım artmış, bunun sorumlusunu arıyorum. mesaj sayımdan dolayı gelmemiştir herhalde. kontrol panelime baktım boş. halüsinasyon görüyo olabilir miyim?

---> bi sorum olacak

Bak yine artmış, çok tuhaf olaylar bunlar...

Bir insan evladı sana +rep puanı vermiş, layık görmüş vermiş, isteyerek vermiş. Rızası varmış verirken.

Kim olduğunu ve hangi mesajına, konuna göre verildiğini bilemezsin, çok gizli tutuyorlar. Bir süre sonra meleke ediniyor ve tahmin edebiliyorsun ama. Ben öyle yapıyorum, sen de alışacaksın.

---> bi sorum olacak

Bir insan evladı sana +rep puanı vermiş, layık görmüş vermiş, isteyerek vermiş. Rızası varmış verirken.

Kim olduğunu ve hangi mesajına, konuna göre verildiğini bilemezsin, çok gizli tutuyorlar. Bir süre sonra meleke ediniyor ve tahmin edebiliyorsun ama. Ben öyle yapıyorum, sen de alışacaksın.

Bunlar çok önemli konular değil kanımca. Yani demek istediğim bunun için konu açıp soracak kadar önemli değil. Rep kavramını biliyosun, nasıl verildiğinide biliyosun. Gerisinide zaten mastor arkadaş açıklamış. Kimin hangi konuna veya mesajına rep verdiği çokta önemli değil bence. İyi forumlar.

---> bi sorum olacak

istihare uykusuna yatsam görebilirim?

---> bi sorum olacak

Konu açıklıga kavuştuguna göre kilitliyorum...rep puanlarını kimlerin verdigini üyeler göremiyor malesef...begenilen konu yada yorumlar neticesinde rep puanı yükseliyor yada eksilebilirde eger - rep alırsanız...sanırım size ben vermiştim ama kaç tane verdim bilmiyorum başka arkadaşlarda vermiş olabilir...durum bu başka sorunuz varmı [MENTION=156237]sterio[/MENTION]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri