Bi soru da benden:)

harika

Bayan Üye
Amazon ormanlarına tatile çıkıyorsunuz. Ormanda gezerken birden kendinizi yamyamların arasında buluyorsunuz. Yamyamlar sizi öldürüp, derinizi yüzüp yiyecekler. Kabile başkanı sizi yanına çağırıyor ve diyorki;
Bana birşey söyle,Eğer söylediğin şey DOĞRU olursa, seni ASARAK öldüreceğim.Eğer söylediğin şey YANLIŞ olursa, seni KESEREK öldüreceğim.
( mesela bugün hava yağmurlu dediniz eğer yağmurluysa yani doğruysa sizi asarak öldürecek eğer yağmurlu değilse yanlışsa sizi keserek öldürecek ) Ama siz öyle bişey söylemelisinizki ölmekten kurtulun. Türkiye'ye geri dönün. hatta kabile başkanı söz vermiş. Sizi kendi özel uçağıyla gönderecekmiş.
Ne söylerdiniz???????????

hayat kotu kolla g.... knka der kafaı cakar kacmaya baslardım :D topukk malkara keşan ordan o g... korkusyla yarım saat:D

içinizde en çirkin kimse beni o öldürsün derim dikkat edin amazonlarda diyor yani yamyamlar kadın ve hiç bir kadın çirkin olduğunu kabul etmez:))

Cevabı bilen olmadı ben yanıtlayayım:)

adam beni keserek öldüreceksiniz demiş
bu dediği doğru kabul ederlerse asmaları lazım yanlış kabul ederlerse kesmeleri lazım..
keserek öldüreceksiniz dediğinden yanlış kabul edemezler ee doğruda kabul kabul edemezler o yüzden asamazlar ve kesemezler :8:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri