Bi seviom bi seviom bi daha seviom :):)

elfakdnz

Kayıtlı Üye
biz hala nerden nereyeee diyip duruoruz :) düşünsenize arkadaşımın arkadaşının arkadaşı :D çok seviorum onu çookk...o benm mutluluğum o benim hayatım o benm herşeyimm :) bazen kavga edip üzüoruz ama bildiğimiz tek şey var birbirimizi çok sevioruzz..Allhım beni ondan hiç ama hiç ayırmasın inşallahh :) ikimizinde tek istediği bu..ben ona aşığım yaa o benm bitanemm..aylardr nefret ediodum aşktan sevgiden..yok olmıcak diodum.aşka inanmıodum..ama her insanın deli gibi seveceği aşka inanmazken kör kütük aşık olabileceği biri var biliorum bunu :) nese maşallh deyinde hep böle gitsinn :) onu deliler gibi seviorum :):)

---> Bi seviom bi seviom bi daha seviom :):)

evet aşk kıymetı bılındıgı surece cok guzel bırsey elbette kavgalar olacak uzuleceksınız zaten askın anlamıda bu ya zaten hatalardan ders alarak bırbırınıze dahada cok baglanacaksınız hep mutlu olmanız dılegıyle..

evet aşk kıymetı bılındıgı surece cok guzel bırsey elbette kavgalar olacak uzuleceksınız zaten askın anlamıda bu ya zaten hatalardan ders alarak bırbırınıze dahada cok baglanacaksınız hep mutlu olmanız dılegıyle..

haklısın tartışmalardan ders alarak ilişkimiz daha güzel oluo ;)

nzarLardan korsun tnrı sizi. . .(((=

bnmde bi iliskm var çok mutlyummm aLLah mululuqnzu daim etsn

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri