Bi oduna seviyorum :ss

gulbesekeri

Kayıtlı Üye
İtiraf ediyorum o tam bir odun.Aşıkmıyım,değilmiyim bende bilmiyorum ama onunla konuşmadan geçen her gün canımı yakıyo:((

---> Bi oduna seviyorum :ss

Odunları ıyı bılırım.

Aslında tam bır duygu yığınıdırlar ama hıc bır zaman belli etmezler.

İşin zor.

Kolay gelsın.

Sana bir forum arkadaşı nasihatı. Arkanı dön ve kaçabildiğin kadar uzağa kaç:). Boşver bunlar geçici hevesler. Dizlerinin bağını çözecek kişi ile karşılana kadar bekle.

Modifyclass tavsiyen için teşekkür ederim,gerekli durumlarda gitmek iyidir doğru söylüyosun...

bence kaçmaya çalışma tadını çıkar, böyle hoşlaşma durumları güzeldir ve olmalıdırda, acı verir elbet ama kaçma derim.

Unutma ki, karşındaki kişi dediğin gibiyse eğer her zaman üzülen, birşeyler feda eden ve mücadele veren çoğunlukla sen olursun. Bu da zamanla seni yorar.. Bence duyguların ilerlememişse ki fazla ilerlememiş gibi görünüyor, yol yakınken bırak gitsin. Emin ol karşına sana değer verecek kişi mutlaka çıkacaktır. En azından karşılıklı yorulur, karşılıklı mücadele edersiniz :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri